zaterdag 31 juli 2010

Cupcake winners

De winnaars van mijn giveaway zijn bekend... Ik heb al de namen op een briefje geschreven (was toch wat werk met een totaal van 81 briefjes dus de volgende keer toch iets via de computer proberen, haha!!), in een grote cupcake cookies pot, eens goed geschud en dan heeft Noah er 3 briefjes uitgehaald... (had mijn fototoestel niet thuis liggen, dus vlug toch even getrokken met mijn gsm) Winnen een cupcake manicure-setje, een balpen en vochtige doekjes: * Floor en Marjolein * Fashion Queen Nog een troostprijs met een balpen en de vochtige doekje gaat naar: * Loyoya's Kitchen Proficiat lady's, stuur mij zo snel mogelijk een mailtje met jullie gegevens naar petra.cupcake@gmail.com Aan alle andere die niet gewonnen hebben, jammer maar niet getreurd, er volgen nog giveaways! En jullie kunnen natuurlijk zelf nog even online gaan shoppen bij ditsy daisies (waar deze spulletjes van komen). Ik vond de giveaway zelf ook superleuk om te doen!! Ik heb er vele nieuwe, leuke blogs door ontdekt. Bedankt nog eens voor al de volgers en bezoekers en al jullie lieve en leuke comments op mijn posts!!

16 opmerkingen:

 1. Wat n mooi mannetje heb je toch! Vond ie zeker wel leuk om te doen?

  gefeliciteerd dames!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat cool, ik heb gewonnen:D
  Dank je wel!! Ik zal je gelijk even een mail sturen. En wat een schattig mannetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de lieve comments!!
  Hij vond het zeker leuk om te doen, als hij maar kan helpen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd alle 3! Ik heb het gedaan via random.org, die kiest gewoon een getal uit, erg handig. Hoef je voortaan niet met briefjes te werken ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd meiden!!
  veel plezier ermee...!


  Ja give a ways zijn leuk he! Daarom heb ik deze ook regelmatig op mijn blog. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's en proficiat aan de winnaars !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh hoe schattig!! En proficiat aan de winnaars natuurlijk :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. aah liefe fotos!!


  www.fashionapp.blogspot.com

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aah wat een leuke foto's! Gefeliciteerd allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd girls!

  Heel veel liefs,
  Suzan!

  Ps. Wat een enorm schattig ventje zeg :D!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben terug van de vakantie :). Nogmaals ik vind het zo leuk! Dank je wel. xxx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram