woensdag 25 augustus 2010

4 things tag

Get to know me better, met deze tag die ik kreeg van Lot Of Style 4 things in my bag/purse: (ok, 4 dingen eruit halen is echt superweinig, ik loop altijd met een halve valies rond) - LG viewty gsm - leopard makeup tasje met spulletjes om mijn makeup bij te werken, concealer, blushstick, lipstick en -gloss, ... - ladybird tasje met deodorant, bodysplash, parfum,... - agenda met cupcake-pen 4 things found in my office desk drawer Moeilijk, ik heb helemaal geen bureau. Ik zit thuis in de zetel of aan de tafel met mijn laptop. Mijn bureau op het werk, geen echte spulletjesvan mezelf eigenlijk, hmm: - schrijfgerief - kleurpotloden en tekeningen - fototoestel - snoepjespot, maar die staat er nooit lang gevuld :) 4 favorite things in my room - mijn bed (love to sleep), hoewel ik supergraag een nieuw bed zou willen - mijn dressing (en alle kleren en schoenen enzo erin), alhoewel hij gerust wat groter mag zijn!! - mijn handtassen-collectie, hoewel ik er bijna altijd dezelfde uithaal - hello kitty pyama, - plaid en -kousen (ik hou van kousen, ik heb altijd koude voeten) 4 things I've always wanted to do - all-girls shoppingweekendje in Parijs, Londen of NY - winkeltje openen - styliste worden, en overal leuke spulletjes gaan uitkiezen om te gebruiken - eigen juweeltjes maken 4 things i'm currently into - cupcakes ;) - rings and bracelets - nieuwe herfstcollecties uitchecken - nagels lakken 4 things I bet you didn't know about me - Ik stond ooit eens in de Flair met een (klein) artikeltje over mijn valentijnsrecept, terwijl ik helemaal niet kan koken!! haha!! - Ik heb het waarschijnlijk al eens vermeld, maar ik heb een kappersfobie en ik knip mijn eigen haar! - Ik eet niets van zoet op mijn boterham. Geen choco, confituur, honing,... voor mij!!! - Ik ga de deur niet uit zonder make-up! 4 songs I can't get out of my head - Katy Perry: california gurls - Keri Hilson: I like - Lady Gaga: alejandro - One Republic: apologize (original version) Ik tag: Fashion is my passion, suusies makeupblog, voguesuit en adriana

10 opmerkingen:

 1. Ha, dat is inderdaad al een halve valies! :-) Grappig, dat van de Flair! Leuke weetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die liedjes zijn zó leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thnx voor de tag chick!! Hij komt van de week online :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dank je vr de tagg :) superlief!
  & echt leuk om je antwoorden te lezen.. we leren u weer eens wat beter leren kennen, tof!!
  Mijn haar is inderdaad terug donkerder, heb ze in zwart gekleurd. In september ga ik terug, dan word ik ofwel rood ofwel blond :))) kijk er al naar uit. & ja ik ben ook blij met de goeie nieuws dat SOfie mij kwam vertellen..Ik had nooit gedacht dat mijn artikel gekozen zou worden :) was er echt blij mee x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om te lezen :)
  En dat van een handtas die een halve valies is ken k, voornamelijk tijdens het academiejaar want dan zitten er meestal echt nog een paar reservekleren in ;)
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aaah dit soort dingen zijn echt leuk om te lezen altijd!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake