maandag 16 augustus 2010

Burt's Bees Citrus Facial Scrub

Ik las enkele goede reviews over de Burt's Bees Citrus Facial Scrub, en ik wou hem zelf heel graag eens uittesten!! En ik moet zeggen, ik ben er supertevreden mee! Wat zegt het product: Reveal your softer side. This natural sulfate-free facial scrub contains finely ground almonds, oats, pecans and rose petals to gently exfoliate skin. An all-natural, plant-based cleansing complex removes traces of excess oil, dirt and make-up and sweet almond oil and glycerin moisturise for smoother, softer skin, naturally. How to use it: Gently mix a small amount of scrub with water to form a paste. Gently massage in a circular motion on the face, avoiding the delicate skin around your eyes, and rinse well with warm water. Het is een heel natuurlijk product (99.69% natural) en dat merk je echt. De eerste keer dat je eraan ruikt is het een heel rare geur, maar ik begin echt van de geur te houden. Het is heel moeilijk uit te leggen naar wat het precies ruikt, maar het ruikt echt naar natuurlijke producten, kruiden precies. Het is een everyday scrub, dus je kan hem ook echt elke dag gebruiken. Ik gebruik hem elke avond in de douche. Vind ik ook de beste plaats om hem te gebruiken, want de scrub is heel grof en dik, je neem er wat uit en wrijft het met wat water open over je gezicht. Af en toe valt er dan wat vanaf, dus als je onder de douche staat is dat wel praktisch. Je voelt een zachte korrel, hij is helemaal niet ruw, en mijn gezicht voelt echt superzacht achteraf! Hij laat precies ook een laagje achter, die je huid echt kan voeden!! Een echte aanrader als je het mij vraagt. Ze hebben echt nog superleuke producten, waarvan ik er zeker nog een paar op mijn verlanglijstje heb staan. Klik hier voor de officiële Uk website, die verzenden naar Bel/Ned. Bij boozyshop verkopen ze enkele producten van het merk, maar helaas niet superveel.

15 opmerkingen:

 1. Ooh, dat ziet er een fijne scrub uit! Ik hou wel van kruidengeurtjes ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig zo'n review, misschien dat ik het wel een keer ga aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien ook eens een keertje gaan halen..
  xo.

  blond-antwerp.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij lijkt me echt geweldig! Die ga ik eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sounds great! Op de een of andere manier denk ik dat hij naar speculaas ruikt, haha. Misschien omdat het het kleurtje van speculaas is... hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lijkt me zo zalig, vooral met die ingredienten! Heb pas nog een maskertje (van lush) met een paar van deze ingredienten gehad, heerlijk. Volgende keer als ik naar London ga, pak ik zeker iets mee van dit merk.

  http://meowitssnooze.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ive been wanting to try that for the longest!

  jadepurplebrown.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit, heb nog niks van Burt Bees eigenlijk, snel maar eens aanschaffen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het ziet er heerlijk uit, misschien dat ik hem een keertje ga halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er handig uit! Ik ben niet zo van het scrubben, maar misschien moet ik er eens aan beginnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me wel lekker spul!

  Bedankt voor je comment op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, hij is echt heerlijk!! Ik hou juist van scrubben, geeft zo een clean gevoel!!
  @ floor en marjolein, haha, grappig speculaas, lijkt er precies wel een beetje op hé!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Klinkt als een heel fijn product, ik ben natuurlijk altijd fan van natuurlijke producten.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake