donderdag 26 augustus 2010

China Glaze: For Audrey

Ik gebruikte mijn nieuwe China Glaze lakje 'For Audrey' deze week voor de eerste maal, en ik vind het een supermooi kleurtje! Ik ben meestal nogal voor roze kleurtjes op mijn nagels, maar af en toe mag het ook iets anders zijn. De 'Something Blue' Collection van China Glaze bevat een limited edition Tiffany inspired turquoise creme nagellakje: 'For Audrey' Mijn tweede China Glaze lakje, en ik ben nog steeds tevreden van de kwaliteit. Lakt heel makkelijk, droogt snel en blijft lang mooi. En als je goed getraind bent in nagels lakken, kan je zelf met 1 laagje wegkomen. Ik heb er 2 opgedaan. Toen ik dit kleurtje zag bij Sofie van Fashionata, was ik direct verkocht. Ze zei ook dat het de perfecte dupe is van de Chanel Nouvelle Vaque. Vind het een mooi kleurtje, veel mooier dan bv de 'Sold out forever' van Catrice, die heb ik ook, maar heb ik nog maar eenmaal gebruikt. Vind die iets te veel naar de groene kant gaan, terwijl bij de For Audrey er echt toch een meer blauwe/turquoise tint inzit. Wat vinden jullie ervan? En wat zijn jullie favoriete nagellakkleurtjes? Ps: Bedankt aan iedereen die hier komt lezen of een comment achterlaat, ik vind het superleuk en lief!! Ik zit bijna aan 100 volgers, en ook op facebook heb ik bijna 80 volgers!!! Super!! ♥

20 opmerkingen:

 1. Oooh mooi kleurtje, kun je die inde Kruidvat halen?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig kleurtje. Dit zit ook al zo lang op mijn wensen lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love the color!
  xo.

  blond-antwer.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Lies: Die vind je niet in het kruidvat;) China Glaze is een Amerikaans merk dus je kan hem bijna alleen via internet kopen in Belgie en Nederland. Kijk bv eens op Enchantra.eu!

  Ik heb For Audrey ook en het is een van mijn lievelingskleurtjes!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Lies, inderdaad online bij bv Encantra.eu.

  Ook pro-duo winkels verkopen het merk. Je moet maar eens kijken op hun website voor winkels in de buurt (in Lochristi waar ik woon hebben ze er eentje, maar ook in Gent Palinghuizen), weet wel niet of ze alle kleurtjes hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. dit is echt zo'n mooi kleurtje! heb het ook net in huis gehaald... kon het niet laten om in het winkelwagentje te leggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous colour. Perfect for having breakfast at Tiffanys :)
  *Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg mooie kleur, ik had hem ook al op Fashionata gezien :)! Deze ziet er inderdaad beter uit dan I sea you, ik wou die eerst kopen maar hij lijkt inderdaad meer groen dan blauw. Deze is veel leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alleen al de referentie naar breakfast at tiffany's is genoeg om me dit lakje te doen kopen, ben ik de enige die zo beïnvloedbaar is?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gaaf kleurtjes zeg. Zelf ben ik op het moment groot fan van de turquoise nagellakjes. Maar ik houd ook wel van nude kleurtjes als ik me een dagje wat minder opvallend voel.
  Nadeel bij mij is dat door mijn handwerkhobby mijn perfect gelakte nagels al na een kleine uurtje er al weer uitzien als een slagtveld. (nog tips voor krasbestendige nagellak toevallig :P)

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Adriana, alsinds een goede topcoat gebruiken, dan gaat die eerst de krassen opvangen en gaat de kleur zelf nog niet beschadigd zijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb hem ook en vind hem echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ooow zo leuk waarom heb ik nog nooit van dit lakje gehoord? :p Waar heb je hem gekocht? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Hanne, ja hij is echt leuk!!
  Eens kijken op ebay, of bij enchantra.eu hebben ze hem ook.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake