maandag 9 augustus 2010

Megan Fox for Armani Jeans F/W 2010

Megan Fox, die voor de lente/zomer 2010 al het gezicht was voor de Emporio Armani Underwear en Armani Jeans campagnes, zal ook dit najaar op de reclamefoto's verschijnen voor de herfst/winter 2010-2011 campagnes. De foto's voor de lingerie-campagne kwamen in juni al in de media, maar nu zijn ook de eerste foto's voor de Armani Jeans lijn onhult. De volledige reclamecampagne wordt pas volgende maand gelanceerd. Hate her or love her, maar haar foto's zien er altijd super uit!! Check it out: In oktober zal Fox ook te zien zijn als het gezicht voor de Armani Cosmetics en Beauty collectie, daarmee vervangt ze model Laura Stone. Ze doet het dus helemaal niet slecht. Zo is ze ook te zien in de nieuwe videoclip van Eminim Ft. Rihanna 'Love The Way You Lie': Wat vinden jullie van de foto's en van het nummer?

5 opmerkingen:

 1. Love here, acteert en poseert altijd mooi en goed, en ze heeft het figuur ervoor, en dus terecht! Nummer is ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze ziet er altijd heel mooi uit. Ik vind het nummer ook wel goed, voor Rihanna vind ik het echt een niveau hoger dan haar vorige nummers.
  De clip en het nummer doen me heel erg denken aan het nummer van Eminem en Dido.

  groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja inderdaad ze ziet er altijd super uit! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow die linker foto, wat een hotte chick!! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake