dinsdag 31 augustus 2010

Paul Mitchell Super Skinny Serum

Vandaag wou ik één van mijn favoriete haarproducten met jullie delen. De 'Paul Mitchell Super Skinny Serum' Ik liet dit product ooit door iemand meebrengen uit Amerika, maar toen ik vorige week een eerste bezoekje bracht aan een pro-duo winkel, zag ik dat ze er producten van dit merk, en ook dit serum, verkopen, woehoew!!! Het is een serum dat je haar glad maakt, verzorgt, doet glanzen en 'frizz-free' houdt in elk weertype. Ook zorgt hij ervoor dat je haar veel sneller droogt! Dat is eigelijk de voornaamste reden dat ik hem gebruik. Ik gebruik het elke keer dat ik mijn haar was, en dat is elke twee dagen. Het voelt aan als een soort olie, maar maakt men haar echt niet vettig of zo! Ik heb zowiezo wel glad en niet echt pluizig haar, dus of het serum daar aan voldoet kan ik zelf niet zeggen, maar mijn haar voelt alsinds verzorgt en glanzend, en ik bespaar inderdaad heel wat tijd om mijn haar te drogen, dit gaat echt sneller! Als ik het er eens vergeet op te doen, merk ik het verschil echt wel! Hij ruikt ook superlekker, naar appel, kiwi, watermeloen, kokosnoot...(moeilijk om de geuren altijd te beschrijven) en geeft echt zo de geur van bij de kapper weer, jammer genoeg blijft de geur niet zo heel lang hangen. Normaal heb je genoeg met 1 pompje van het product, maar ik gebruik er toch 3 voor over mijn volledige haar te verspreiden. Maar dan nog, het product gaat heel lang mee. Ik wil heel graag nog andere producten van het merk uitproberen, en nu ik weet dat ze die hier in de buurt verkopen, zal dit allicht niet zo heel lang meer duren!! Bekijk even op de website van pro-duo voor een winkel in u buurt.

4 opmerkingen:

 1. Had ik gisterenavond een hele lange comment geplaatst bij dit artikel...was ie opeens weg!
  Een nieuwe poging... dit vind ik een interessant product! Ik heb vaak pluizige krullen na het wassen en ik ben altijd nieuwsgierig naar nieuwe spullen voor dit probleem.Laat ik ook nog eens gek op fruit zijn! Dit product wil ik echt proberen alleen zit pro-duo helaas niet in NL..kwam ik achter :-(

  Ps. we zijn druk bezig met een aanlogsysteem op mijn site zodat je website etc bewaard blijft. Het vereist wat programmeer werk dus het duurt wat langer. Keep you posted en zodra het werkt, laat ik jou dat als 1e weten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klint super cool! Ik ben echt helemaal into haarproducten dus ben ik ook enorm benieuwd!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Deb, wat raar dat je comment weg was, hopelijk waren er dan niet nog die plots verdwenen zijn!!
  Oh, jammer dat jullie geen pro-duo hebben in NL. Misschien toch eens surfen op het merk waar misschien te koop bij jullie...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt super leuk. Ga ik maar eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram