zaterdag 22 januari 2011

Cupcake Organic Raspberry Rose Blossom Cream

Ik liet jullie al kennismaken met de producten van Cupcake Organic Divine Skincare. Ik had ook eerder al de oranje versie gereviewd, en vandaag vertel ik jullie graag wat meer over de rose. Het is de Raspberry Rose Blossom Cream, een verzachtende dagcréme rosenbloesems, ylang ylang en mandarijn voor een diepe hydratatie. Hij verfijnt en hydrateert de huid, en zorgt ook voor een natuurlijke balans. Hij beschermt ook de bovenste laag van de huid en helpt ook tegen de eerste rimpels. Bevat ook coconut butter, die zorgt voor een lekker geurende olie voor droge huid, die echt wat vocht kan gebruiken. Wordt langzaam door de huid opgenomen en is geschikt voor alle huidtypes. De ingrediënten zijn zo natuurlijk mogelijk en zo ontstaan organische producten, boordevol mineralen, vitamines en essentiële oliën. De verpakking alleen is al superschattig vind ik. Je ruikt echt dat deze producten zo organisch zijn, ze ruiken heerlijk. In deze merk je echt de heerlijke rozengeur wat naar boven komen. Het maakt inderdaad mijn huid heel erg zacht. Ik heb niet zoveel last van een droge huid, dus zo zelf niet direct naar deze versie grijpen. Ik vind het wel ideaal om 's avonds aan de brengen voor ik ga slapen. De créme kan dan goed intrekken en ik sta met een zachte huid op. Als je last hebt van een droge huid, kan ik deze echt wel aanraden. Je kan dit product terugvinden op de website van cupcake organic voor £16, maar sinds kort zijn ze ook beschikbaar bij de nederlandse webshop Enchantra (waar ze bv ook Essie, China Glaze, Coastal Scents, Konad nailart en nog veel meer verkopen) En als je graag een setje met de 4 dagcrémes van Cupcake Organic uitprobeerd, je kan nog tot morgen meedoen met mijn giveaway, waarvan je ook 1 pakket van Cupcake Organic kan winnen.

10 opmerkingen:

 1. voor mij is het al te laat, heb al rimpels ;-)
  www.thefashionmom.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zit ook in een mooi potje, wat fijn dat het ook zijn werking doet. Ik heb meegedaan met je Giveaway, mocht ik dit winnen (I hope so) dan ben ik in iedergeval heel erg blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Begin hier eigenlijk wel heel benieuwd naar te worden! En de verpakking is zo cute hé :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze zou echt iets voor mij zijn. Ik ben dol op rozengeur en de ingredienten spreken me ook erg aan. Leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt echt wel fijn dit product :) Bedankt voor de review! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmmm, ziet er heerlijk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er zo mooi uit, daarom zou ik alleen al kopen. Maar dat het zijn werk ook nog eens doet, is natuurlijk altijd goed meegenomen :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er zo leuk uit en klinkt ook goed! Ik ben echt wel nieuwsgierig geworden naar deze producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het klinkt echt heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake