vrijdag 21 januari 2011

DKNY Woman Energizing Eau de Toilette

Mijn favoriete parfum allertijden is en blijft de DNKY Woman.
Ik gebruik die echt superveel en grijp er ook altijd naar terug als ik eens iets anders uitgeprobeerd heb.
Ik gebruik hem ook mijn mijn travel spray van Ici Paris Xl om overal mee naartoe te nemen.

Ik kreeg deze week dan ook een heel leuk mailtje in mijn mailbox met het nieuwtje dat DKNY Orginal Woman een vernieuwde versie op de markt brengt.

De DKNY Original behoort sinds de lancering in 1999 nog steeds tot de internationale top 10. En om dat te vieren heeft Donna Karen de bestaande flacon in een nieuw jasje gestoken en daarnaast een nieuwe Eau de Toilette voor vrouwen ontwikkeld, DKNY Woman Energizing Eau de Toilette.
Het parfum is lichter van toon dan de originele geur, dus uitstekend voor de zomer.
De boventonen vormen een verkwikkende melange van citrus, ijskoude wodka en tomatenblad die zich ontplooit rond een vochtig-frisse kern van waterlelie, groene koraalorchidee en gele narcis. Ter afsluiting volgt een sensuele melange van witte berkenbast en schors van de tulpenboom. Het geheel voelt zo eigentijds en tegelijkertijd zo tijdloos als New York City zelf.

Om de DKNY Woman Energizing Eau de Toilette van het orginele te onderscheiden, wordt de nieuwe geur geleverd in een flacon van helder glas, verpakt in een witte doos. De kenmerkende vorm van de flacon, een wolkenkrabber, is behouden gebleven.

De DKNY Woman Energizing Eau de Toilette ligt vanaf februari in de winkels, verkrijgbaar in een flacon van 30ml, voor de prijs van 30,25€.
Ideale tip dus voor valentijn!!

En aangezien de original mijn favoriete parfum is, kan ik niet wachten om deze te gaan ruiken in de winkel (en waarschijnlijk ook mee te brengen naar huis).
Wat is jullie favoriete parfum?

9 opmerkingen:

 1. wat leuk zomaar gekregen.
  Ik wil ook graag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze geur ook echt super! Heb hem ook :) Ben eens benieuwd naar de nieuwe versie.
  Goh, mijn lievelingsparfum, ik zou het echt niet weten. Ik heb zoveel favorieten eigenlijk. Maar als ik dan toch 1 moet kiezen dan ga ik voor Flowerbomb van Viktor&Rolf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Interessant! Zal er ook eens aan ruiken in de parfumwinkel :) Ik blijf echter trouwe fan van Paco Rabanne, Black XS. Maar nu heb ik eens de nieuwe geprobeerd Lady Million en die is ook suuupergoed. Iets zachter om dagelijks te gebruiken. de Black XS is namelijk vrij specifiek qua geur en soms overheersend. Maar dat heb ik ook wel graag. Zal moeilijk worden om ooit eens te veranderen van merk!
  Maar bedankt voor de tip :)
  Groetjes Joos ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er wel eens van gehoord
  heel veel mensen zeggen dat hij heel lekker ruikt!
  Mischien haal ik hem vanmiddag wel

  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij lijkt me fijn!! Ben benieuwd naar de geur!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voorheen gebruikte ik ook DKNY, ik vind het een heerlijk geur, toch ben ik best wel nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe parfum. Zelf gebruik in parfum van Victoria's Secret.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dit lijkt me echt een fijne geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. DKNY is al heel lang mijn favoriete geur. Maar dat had je onlangs al gelezen. Ik ben heel erg benieuwd naar deze en ga hem zeker besnuffelen en ik vrees ook kopen ;-) Fijn weekend!! Ps. bedankt voor je lieve comments. Enne die achtergrond waar je naar vroeg is het oppasboekje van de kleine (komt bij Hema vandaan) hihi. xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram