zaterdag 15 januari 2011

jewelry box

Ik was al een lange tijd op zoek naar een juwelenkoffertje. Ik had echt te weinig plaats om al mijn juweeltjes ergens te leggen, en dan liggen ze in zakjes of make-uptasjes en dan weet je niet meer welke onderaan liggen enz. Ik was natuurlijk wel verliefd op de roze juwelenkoffer van de Dita Von Teese voor Cointreau, maar om er nu zoveel geld aan uit te geven, hoefde voor mij ook niet. Ik vond er deze week eentje in Casa, een effen zwart met een mooie textuur, vond hem er wel mooi en luxueus uitzien, en hij kostte maar 25€. Ik gebruik hem nu voor de juweeltjes die ik het meeste draag. Voor ringen is er zowiezo niet veel plaats, dus mijn favorieten kregen er een plaatsje. Ik heb nog een ringendoosje apart dat ik eerder al eens kocht. Als je het openklapt zit er in het deksel een spiegeltje en 2 plaatsen om oorbellen aan te hangen. Op de bovenzijde is er dus plaats voor enkele ringen. Nog twee aparte vakjes die je met een beschermstofje kan afdekken, daar ligt mijn bedelarmband die ik van men vriend en zoontje gekregen heb, en aan de andere kant een paar oorbellen die ik niet kan ophangen. Dan heb je nog een apart vakje, daarin zit men Uterque armband, omdat ik die in het zakje wou laten zitten. Aan de voorkant heb je dan nog 2 schuiven, het eerste is het minst hoge, daarin steken mijn favoriete kettingen. En de onderste schuif is iets hoger dan de bovenste, daarin steken mijn favoriete armbanden. Ik vind het superhandig, alles zit mooi opgeborgen en is duidelijk als ik iets wil uitkiezen. Wat denken jullie ervan? En gebruiken jullie ook iets om jullie juwelen in op te bergen?

18 opmerkingen:

 1. Wat mooi!
  En wat echt mooi Sieraden stash heb je

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat super handig, ik zoek al lang zoiets, maar kan noooit wat vinden -_-

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow dat is echt wel mooi én overzichtelijk. Ik denk dat ik straks eens ga kijken, goeie tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb jij mooie juwelen! Jaloers :) Mijn juwelen hangen vooral op eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Hanne, voor jou is het zeker en vast te klein :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat mooi ^^

  ▲ Lots of love, Lisette ▲
  sweetlisette.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handig! Ik heb dezelfde in het zwart, een aantal jaar geleden gekocht in de Blokker en gebruik hem nog steeds!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt echt een mooie juwelenbox! Ik heb een roze juwelenbox, die alweer te vol is.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super handig zo!! Ik goooi alles altijd maar in een doosje, gelukkig heb ik alleen maar goedkope sieraden ghehe

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Handig! Ik ga deze week ook is langs Casa denk ik! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, wat een mooi doosje heb je maar vooral mooie sieraden heb je! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooi! Bij mij liggen ze zo'n beetje overal... In een oude theedoos, een juwelenkoffertje, lades en mijn oorbellen hangen aan een kerstballenstandaard van bij IKEA. Ik maak er ook eens een post over.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel netjes opgeborgen zeg!
  En mooie sieraden ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh leuk!
  Die ziet er zo mooi uit.
  Ik hou van juwelendoosjes en heb er zelf een paar,
  maar toch laat ik mijn juwelen altijd rondslingeren!

  x Krizia

  www.krizia-shark-attack.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie sieraden en wat een mooi en handig doosje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel mooie opbergdoos!
  Ik heb een paar kleinere doosjes (1 voor kettingen, 1 voor ringen, enz.). Maar ik zou toch ook liever 1 grote hebben waar alles in kan :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake