woensdag 9 februari 2011

200 is in zicht!

Ik wil nog eens een postje wijden om al men lieve lezers te bedanken voor de talrijke bezoekjes en reacties. Ik vind het superleuk, hopelijk vinden jullie men blogpostjes elke dag ook leuk om te lezen! Ik heb gemerkt dat ik nu overal bijna aan de 200 volgers zit, hooray!! Zo heb ik 191 volgers via Twitter, 190 volgers met google friends en 181 volgers via men facebook-pagina. (Bloglovin' blijft een beetje achter met 76 volgers (die is er ook wat later bijgekomen), maar daar ben ik ook al superblij mee hoor!!) Bedankt allemaal!! Ik ben benieuwd waar ik als eerste de 200 haal!! En bij deze wil ik jullie graag nog eens extra de kans geven om jullie mening te delen of vraagjes te stellen. Wat willen jullie graag eens weten? Of heb je een request? Wat zou je hier graag eens zien verschijnen, of wat liever niet? Welke postjes vind je leuk of minder leuk? Laat het me weten bij de reacties of stuur gerust een mailtje petra.cupcake[at]gmail.com veel liefs en cupcakes, Petra x

12 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de bijna 200 volgers overal :D Je verdiend het, je blog is echt leuk! :) :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoee beter dat je bijna 200 volgers hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow wat super leuk! Gefeliciteerd. Je blog is gewoon erg leuk, dus dat verdien je ook. Succes met je blog en alles er omheen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw dat gaat de goeie kant op!
  Je hebt echt een super leuke blog!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hoop echt dat je de 200 haalt. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Proficiat met de vele volgers en mogen er nog zeker eens zoveel bijkomen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Proficiat! Ik vind je persoonlijke posts steeds het leukste : een outfit, aankoop of product dat je zelf uitprobeerde...

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram