Mogelijk gemaakt door Blogger.

One Tree Hill seizoen 8 binnenkort op tv!!

Edit: zaterdag 24 september start de eerste aflevering van seizoen 8 op 2be om 18u30!!! Jeej!!

Eén van mijn favoriete tv-series is zeker en vast One Tree Hill.
De laatste aflevering van seizoen 7 eindigde met heel goed nieuws voor sommigen maar ook tragisch nieuws voor anderen. Brooke en Julian gaan trouwen, Haley en Nathan verwachten een tweede baby. Maar in het tragische einde van de aflevering werden Quinn en Clay neergeschoten door Katie, lookalike van Clay's overleden vrouw, die ook helemaal in de ban was van hem.

Het is dan ook altijd spannend afwachten wanneer het nieuwe seizoen eindelijk op tv komt, en ik kreeg vandaag het leuke nieuws in men mailbox dat ik jullie kan meedelen dat seizoen 8 nog dit voorjaar op de Belgische zender 2BE zal te zien zijn, Jeej!!!
Ik weet nog geen exacte datum, maar ik wou het nieuws toch al met jullie delen.

One Tree Hill Season 8 bestaat uit 22 afleveringen, en het originele themalied 'I don't wanna be' van Gavin DeGraw wordt dit seizoen terug gebruikt en elke week in een andere stijl en door andere andere artiesten gebracht, oa. Kate Voegele (Mia uit de reeks) en Fall Out Boy.
Ook zit er een grote kans in dat er nog een seizoen 9 komt ook!!

Ik kan niet wachten eer het zover is, alhoewel ik eerlijk moet toegeven, ik heb al enkele afleveringen van seizoen 8 bekeken via internet, maar op tv is het toch net iets leuker!!
Er staat dus weer vanalles te gebeuren!!
Kijk eventjes mee naar enkele foto's van het opkomende seizoen:

Kijken jullie er ook zo naar uit? Of hebben jullie andere series die jullie graag volgen?