Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sisley Phyto-Lip Shine 'Sheer Baby'

Ik kreeg onlangs de tip van Vanessa van BeautyEtc om me in te schrijven op de nieuwsbrief van Ici Paris XL. Ze had er namelijk een kortingsbon van 10€ bij aankoop van 25€ ontvangen, en dat is natuurlijk al heel wat!!

Met mijn bonnetje trok ik vlug naar de winkel, en ik had eerder al staan kijken naar de lipsticks en lip shines van het merk Sisley. Ze zijn echt supermooi.

Ik ging voor een Phyto-Lip Shine, die wordt omschreven door Sisley als 'more colour than lipgloss, more shine than lipstick.'

Het is een subtiele, transparante, stralende lipstick, met ultra-shine! De crème-textuur, met kokum- en mangoboter, zorgt voor hydratatie, zachtheid en geeft de lippen een vol aanzien.

Ik ging voor het kleurtje Sheer Baby (11), een roze/licht koraal kleurtje ongeveer.
Echt transparant vind ik hem niet, maar ik vind het net genoeg kleur op de lippen geven.
Ik vind het inderdaad een heel subtiele en mooie kleur, en mijn lippen voelen er echt zacht en verzorgt mee.

Ook de verpakking vind ik mooi en oogt luxueus. Een zilveren omhulsel die in een zwart fluwelen beschermhoesje zit.Het enige minpuntje vind ik het kleurplakkertje van de lipstick op de verpakking, die is echt niet juist Ofwel is dit gewoon een fabricagefoutje, maar toen ik ermee thuis kwam dacht ik even dat ik een fel barbieroze lipshine had meegekregen, want zo lijkt het echt op de verpakking (in het echt lijkt het nog feller dan op de foto), gelukkig was dit niet zo.

Ik ben er supertevreden mee, vind het een mooi kleurtje en het voelt echt zacht voor men lippen.
Hij is natuurlijk niet zo goedkoop, ongeveer 26€, maar met 10€ korting betaalde ik er maar 16€ voor en dan moest ik uiteraard niet twijfelen.
Wat denken jullie van dit kleurtje?
Wil je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Ici Paris XL, klik dan hier.