Mogelijk gemaakt door Blogger.

I Love...Strawberries & Milkshakes

Ik vond eindelijk deze superleuke producten van I love... Ik had ze al enkele keren gespot op internet en vond ze er zo leuk uitzien, maar vond ze eigelijk nergens terug in de winkel. Tot ik vorige week Essenza binnenstapte. Ik zag daar enkele producten van dit merk terug, en ik ging naar huis met de I Love ... Strawberries & Milkshakes. Ik kocht de bubble bath & shower cream en de exfoliating shower smoothie. Ze ruiken heerlijk naar aardbeien en ik vind de flesjes er heel leuk uitzien. De shower smoothie is mijn favoriet van de twee. Naast aarbeitjes ruikt hij ook een beetje naar kokosnoot. Bevat scrubkorreltjes, die je wel goed ziet, maar eigelijk bijna niet voelt. Ruikt heerlijk in de douche en de geur blijft toch een beetje hangen (niet spectaculair), en maakt men huid ook heerlijk zacht. De badschuim en douchegel ruikt ook heerlijk en schuimt lekker veel. Heb hem in bad nog niet uitgeprobeerd maar dat zal niet meer lang duren. Ik kreeg bij aankoop van twee producten van het merk nog een leuke bruisbal in de geur I love...Mango & Papaya. Zo ruikt hij alvast heerlijk en fruitig, dus ik kan niet wachten om hem in bad te gooien. Ook handig, hij is al in 2 stukken, dus je kan hem makkelijk twee keer gebruiken. Daarnaast heb je nog verschillende geurtjes zoals blueberry & smoothie, coconut & cream, raspberry & blackberry, vanilla & ice cream en je hebt ook I love... gifts, met leuke pakketjes vol verschillende producten. In België dus te koop bij Essenza, maar ook bij Di. In Nederland vind je dit merk bij Douglas.