Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maybelline 2011

Toen ik onlangs thuis kwam van het werk, stond er echt een mega groot cadeau voor de deur, met rode strik en alles (stom dat ik daar nu geen foto van genomen heb, maar wou het natuurlijk zo snel mogelijk opendoen).

Ik was al blij dat het daar nog stond, want het was al redelijk laat en het heeft daar waarschijnlijk de hele dag buiten gestaan, genoeg om door voorbijgangers meegenomen te worden!!

Er zat een supergrote puzzel-kalender in van Maybelline. Hij is echt superleuk en origineel, elke maand is een groot puzzelstuk met een leuke foto erop, die je kan opendoen met de dagen van die maand erop.

In 2011 komt Maybelline ook met een aantal nieuwe spulletjes op de markt. Ik zet even op een rijtje welke nu al in de winkels te vinden zijn:

- Superstay 24H
Het is een langhoudende foundation die ervoor zorgt dat je huid 24u perfect egaal blijft. De microflex technologie zorgt ervoor dat de formule super elastisch is. Hierdoor is Superstay 24H bestand tegen onder andere warmte, transpiratie, uitdroging, beweging en aanraking.
Bestaat uit 5 verschillende kleuren.

- The Falsies Black Drama
The Falsies Mascara van Volum'Express zorgt voor de volste, meest glamoureuze wimpers ooit. Het gebogen, flexibele borsteltje omhult elk wimperhaartje met de pro-keratine formule, voor 3 keer meer impact! Zelfs de kleinste wimperhaartjes worden bereikt en geaccentueerd.
Met de Falsies bereik je de impact van valse wimpers in een handomdraai.

- Color Sensational Lipgloss
Ervaar het luxe gevoel van een intens voedende crème lipgloss met een geraffineerde glans. Color sensational gloss bevat honing extract en vitamine E voor zachte en verzorgde lippen, met een oogverblindende glans.
Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren.

- Eye Studio Quad Silk Glam
Nieuwe Eye Studio Quad Silk Glam zorgt voor een schitterende oogopslag en blijft niet in de plooitjes zitten. De formule bestaat voor meer dan 50% uit echte edelstenen, die zorgen voor een fonkelend glanseffect. Met de perfect gecoördineerde kleuren in het doosje creëer je in 4 simpele stappen een fonkelende oogopslag!
Verkrijgbaar in 6 verschillende oogschaduwquads.

Tip van Maybelline: Glitter of glans op het bewegend ooglid zorgt voor meer diepte, zeker als je dit combineert met een donkerdere tint in de arcadeboog.

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie zelf al iets van deze producten uitgeprobeerd?