Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gosh Spring Look 2011

De lente is bijna in zicht, en met zo een zonnig dagje als vandaag is het superleuk om lentecollecties, vooral in frisse, zachte pasteltinten, te bekijken.
Zo kreeg ik de nieuwste lentecollectie van Gosh te zien, ik werd er meteen vrolijk van.
Het is een echte girly en romantische collectie met veel roze, just the way I like it, vol nieuwe spulletjes, kijk eens eventjes mee.

Eerst en vooral komt Gosh op de proppen met een nieuwe mascara, de Serious Volume Mascara voor een volle en intense oogopslag. Het flexibele borsteltje is makkelijk in gebruik en geeft je wimpers adembenemend volume en impact. 9.99€

Ook nieuw is de Natural Touch Cream Blusher, een blush met een zachte textuur en ultra-lichte formule, die de huid een geweldige fluweelzachte touch geeft.
De twee nieuwe kleuren geven je huid een gezonde en frisse uitstraling met een zijdezachte finish. 8.49€

De Nail Lacquer van de Spring Look is een fel roze nagellakje met de toepasselijke naam Bubblegum. 6.99€

De Gosh Effect Powder is een metallic poeder dat afzonderlijk kan gebruikt worden als oogschaduw, of in combinatie met een gewone oogschaduw als highlighter. Je kan het ook als kleurrijke eyeliner gebruiken als je hem aanbrengt met een kwastje en wat water.
Speciaal voor de lente in de kleur: Meringue. 7.49€

Gosh Waterproof Eye Shadow is een zijdezacht en romig oogschaduwpotlood dat erg makkelijk in gebruik is. De oogschaduw is langhoudend en watervast, zelfs bij warm weer.
Alle kleuren hebben een mooi parelmoereffect. 7.99€

En als laatste een nieuw kleurtje lipgloss voor extra volume en glanzende lippen, Spring Look kleurtje is 04. 7.49€

Wat denken jullie van de collectie en waar ben je echt benieuwd naar?
Ik vind de collectie helemaal mijn ding en ben vooral benieuwd naar de mascara, cream blushes, de bubblegum en de lipgloss.

Nog even geduld, vanaf 11 april verkrijgbaar bij Kruidvat.