Mogelijk gemaakt door Blogger.

S. Oliver Spring & Summer 2011

Ok, het is en blijft koud, maar nieuwe lentecollecties in de winkel en af en toe het zonnetje zien schijnen, doet je toch verlangen naar lente en zomer. Toen ik de nieuwe collecties zag van het merk S. Oliver zag ik direct al een paar leuke items. Vooral de foto's zijn superleuk, zo heb je een idee hoe je kledingstukken kan dragen en combineren, want ik heb vaak bij dit merk als ik in de winkel sta dat ik niet direct iets zie dat ik leuk vind, maar als ik het zo gecombineerd zie, zou ik het zo dragen!! De lente- en zomercollectie bestaat uit verschillende lijnen. Zo heb je de Casual, geïnspireerd op a perfect sunday afternoon picnic in downtown Barcelona. Dit vertaald zich in comfortable outfits met romantische bloesjes, marine truitjes, jeansrokjes en -kleedjes en veel kleurtjes. Daarnaast heb je ook QS by S. Oliver, een meer stoere collectie, ideaal voor roadtrips en avonduitstapjes in de stad.
Verder heb je nog de S. Oliver Selection, een collectie vol jurkjes en blazers. Ideaal voor een avondje uit.
Hebben jullie iets gezien wat je zou dragen? En welke stijl past het beste bij jou?