Mogelijk gemaakt door Blogger.

Max Factor Lipfinity Lip Tint Stift

Max Factor komt met een totaal nieuwe manier om je lippen te kleuren met de nieuwe Lipfinity Lip Tint Stift.
Deze letterlijke lippen-stift heeft een professioneel gevormde punt om lippen tegelijkertijd kleur en vorm te geven. Daarnaast is de kleur langhoudend en geeft niet af.

Dit nieuw lipproduct is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren. Ga voor een subtiele look met een lichte kleur als Latte of Nice'Nude. Of neem wat meer risico met fellere kleuren als Pink Princess, Berry Burst of Passion Red voor een opvallende look.

De kleurtjes hebben wel leuke namen, maar het viel me op dat de namen gedrukt zijn op de plastiekjes die je er moet afhalen voordat je de stift kan opendoen, dus eigelijk op je stift zelf staat alleen het nummer, dus dat vind ik wel wat jammer.

02 Mystical Mauve, 03 Pink Princess, 04 Berry Burst, 05 Marshmallow, 06 Royal Plum, 08 Nice'Nude, 09 Passion Red, 10 Latte.

Mijn favoriete kleur is Marshmallow:
Path McGrath, Creative Design Director bij Max Factor, gebruikt de Lipfinity Lip Tint bij modeshows en heeft de kleur Berry Burst verkozen tot haar favoriete kleur uit de collectie.
Dus ik was ook wel benieuwd naar de Berry Burst:
Met rosebud salve

De Lipfinity Lip Tint Stift maakt gebruik van Max Factor's nieuwste technologie op waterbasis, anders dan de traditionele lipsticks op basis van kleurpigment. Door deze lichtgewicht formule trekt de kleur in de bovenste huidlagen van de lippen in plaats van op de buitenste laag van de lippen te blijven liggen. Op deze manier krijgen de lippen een matte, kiss-proof kleur die je nauwelijks voelt.
Ik vind het een leuk product, maar toch niet helemaal mijn ding. Ik vind dat elk kleurtje je lippen goed in de verf zet en toch een tint donkerder maakt, terwijl ik het liefste nude en lichtroze kleurtjes gebruik, en de rode kleur zoveel mogelijk uit men lippen wil halen.
De stift is wel makkelijk in gebruik, je kunt er heel leuk echt je lippen mee inkleuren, je hebt niet het gevoel dat je iets op hebt en de kleur blijft mooi zitten, ook inderdaad als je een kus geeft.

Het zet je lippen wel goed in de kijker, dus als je droge lippen hebt of velletjes, valt dit ook enorm op. Maar het is wel handig dat je er gewoon een lipgloss of lippenbalsem boven kan doen, zonder dat de kleur vervaagt.

Is vanaf deze week verkrijgbaar bij Kruidvat voor 11.99€

Max Factor make-up artist Marie Sofie, bekend van oa. topmodel, geeft ook enkele tips bij het gebruik van de Lipfinity Lip Tint Stift en ik wou ze ook even met jullie delen want vind ze wel handig:
- De Lip Tint Stift is veelzijdig: je kunt het als enkele laag aanbrengen voor een subtiele, langhoudende kleur op je lippen, een intensere kleur bereik je door twee lagen aan te brengen.
- Voor een licht glanzend en warm effect, breng je er een verzorgende balm over aan. Voor een intense, glossy uitstraling gebruik je een neutrale of meer rood-oranje gekleurde gloss eroverheen.
- Breng de Lip Tint Stift altijd aan op droge, schone lippen en zorg dat er geen vet of olie op de punt komt. Als dit toch gebeurd, hou de punt dan even onder de koude kraan en hij werkt weer perfect.