Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lentecollectie Esprit & EDC bij Sans-online

Ik botste onlangs op de onlineshop van Sans-online, en wat een leuke merken heb je daar. Zo verkopen ze oa. Only, Vero Moda, Object, EDC, Vila, Pieces en nog veel meer. Bij Sans-online staat nu even Esprit en EDC in de aandacht. Niet zo verwonderlijk want juist bij Esprit en EDC zijn als eerste bezig met de nieuwste trends. Altijd weer frisse kleuren die de eindeloze winter snel doen vergeten. Natuurlijk vind je nu nog niet de echte zomermode maar wel lekkere makkelijke draagbare broeken, jurken en de nieuwste wassingen van jeans. Alles bij Esprit en EDC is trouwens op elkaar aangepast. Combineren is dus een fluitje van een cent. Ik zet even mijn favorieten van de collecties op een rijtje.
Een leuke zwarte chino met een leuk bloesje, of met een effen tanktop en een grijze blazer.
Of een skinny jeans met een leuk t-shirt en een zwarte blazer.
Nog een leuke sjaal en een handtas erbij, en je bent er volledig klaar voor.
Wil je alvast kennismaken met de voorjaarscollectie van Esprit en EDC, ga zeker eens een kijkje nemen bij Sans-online. En je kan ineens verschillende merken ineens shoppen, en maar eenmaal de verzendkosten betalen.
Verzendkosten naar Nederland zijn 4€ (bij een bestelling boven 10€ is verzenden gratis) en naar België betaal je 7€ verzendkosten (bij een bestelling boven 40€ is verzenden gratis).
Altijd handig om te weten!
Wat vinden jullie ervan? En hebben jullie al ervaring met deze webshop?