Mogelijk gemaakt door Blogger.

'Love Your Body' by Flair

Nadat ik bij Veritas de Flair lingeriecollectie spotte (lees hier), komt Flair nu ook met een eigen kledinglijn op de markt, in samenwerking met winkelketen ZEB. 'Love Your Body' is een kledinglijn van en voor mensen die trots zijn op hun lichaam en het in de verf willen zetten met hippe én draagbare kleding. Hoofdredactrice Mie Van Der Auwera liet weten: "Kleding à la Flair moest budgetvriendelijk zijn, vrolijk, elegant voor elke maat en figuur en het optimisme van Flair uitstralen. Kortom, kleren waar je blij van wordt als je in de spiegel van het pashokje kijkt. In samenwerking met Zeb is dat a mission accomplished!"
Flair vond in multimerkenwinkel ZEB een ideale partner, de ontwerpers van ZEB gingen aan de slag met een wishlist van de redactie en het resultaat mag er zeker en vast zijn.
De Flair-collectie heet niet voor niets Love Your Body: de jurkjes, jassen, broeken en t-shirts zijn fashionable, betaalbaar en draagbaar voor alle lezeressen en Flair wil met deze collectie ook nog eens duidelijk maken: wees blij met je lijf en accentueer je pluspunten!
En dat kan ik alleen maar beamen!!
Voor wie interesse heeft, check hier de verkooppunten, en op 3 maart is er in alle Zeb-shops een late night shopping van 18u tot 21u waar je de flair-collectie kan shoppen met 15% korting!!
Wat denken jullie er alvast van?