Mogelijk gemaakt door Blogger.

Ecoco Cosmetic Glove

Vorige week kreeg ik een leuk pakketje in de post, met daarin 2 washandjes. Maar het zijn niet zomaar washandjes, het zijn de Ecoco Cosmetic Gloves, washandjes speciaal ontwikkeld om make-up te verwijderen met alleen maar water, zelf waterproof mascara!! Het zorgt tegelijkertijd ook voor een mini-scrub. Hierdoor wordt niet alleen make-up verwijderd, maar ook dode huidcellen en bacteriën. Daarnaast stimuleert deze scrub de doorbloeding van de huid. De huid wordt vitaal en voelt zacht aan. De Ecoco Cosmetic Glove kan ook gewoon in de wasmachine, tot 90 graden, wel wassen zonder wasverzachter, en kan tot 500 keer gewassen worden. Ik nam de proef op de som! Eerst en vooral, hij ziet er clean en chique uit, met het gouden randje. En ja, hij doet echt wat hij belooft. Al mijn make-up ging eraf, met enkel water, en ik had echt een full-face make-up met donkere smokey-eye op. voor Je moet wel even wrijven, vooral dan om al je oogmake-up eraf te krijgen, maar je hebt erna echt geen donkere restjes onder je ogen. Heel zacht is mijn huid achteraf niet, maar hij voelt wel proper. Als ik erover wreef voelde hij wel ietwat zacht, maar mijn huid zelf voelde eerder trekkerig aan. Ik ging er nog even met een watje met reinigingslotion over, en er was bijna geen restje make-up meer te zien. Zowiezo was ik men gezicht met wasgel nadat ik men make-up verwijder, en daarna smeer ik men huid in met een crème. alle makeup eraf nog even met de achterzijde erover voor de laatste restjes Na: geen echte makeupresten meer op het watje met remover. Ik waste hem op 60° en hij was terug helemaal proper en wit! Ik vind het ook heel handig onder de douche. Dan neem ik men make-up gewoon af onder de douche, want met een gewoon washandje smeer je alles gewoon maar open, en hoef je het vooraf ook niet meer te doen. Ook ideaal voor weekendjes weg, hoef je niet vanalles mee te sleuren, enkel dit washandje, en voor mensen die snel allergisch zijn voor reinigingsproducten, met enkel water kan je niet veel misdoen. En natuurlijk is het milieuvriendelijk. Een minpuntje vind ik dat je hem natuurlijk maar eenmalig kan gebruiken, want hij hangt direct vol make-up. Dus je moet al 7 stuks hebben om hem elke dag van de week te gebruiken, maar langs de andere kant hoef je natuurlijk ook geen make-upreiniger meer te kopen. Ik ben eigelijk wel aardig verrast en denk wel dat ik ze dagelijk zou gebruiken, dus eens mijn makeupremover op is denk ik dat ik mij er nog een paar bijhaal. Wat denken jullie ervan, zouden jullie ervoor kiezen?
Ze kosten 6,95€ per stuk, maar voor sets van 3 of 7 stuks komt het iets goedkoper uit per stuk. Je kan ze bestellen via de website van Ecoco Cosmetic Gloves maar ook bij PublicPharma, boozyshop of Enchantra.