vrijdag 11 februari 2011

Bourjois goodies

De laatste tijd ben ik helemaal voor het merk Bourjois. Ik vind het er altijd zo cute en girly uitzien.

Ook hun nieuwe lente- en zomercollectie zit vol kleurtjes die ik heel mooi vind. In de collectie combineert Bourjois de looks van een ballerina met die van een rock'n'roll ster, en dat uit zich in de zachtroze en nude-tinten en combinatie met antraciet, blauw en zwart.
Echt helemaal mijn stijl.

Ik kocht zelf ook enkele Bourjois goodies en wou ze ook eens eventjes op een rijtje zetten.
Leuk ook is, in kruidvat vind je vaak promoties van het merk, zoals 2e item aan halve prijs, of 3€ korting. Zeker voor uitkijken!!

Zo kocht ik 2 kleurtjes oogschaduw. Ze zitten in schattige ronde doosjes.
De lichte kleur is nr 10, een beige/goud kleurtje met veel shimmer, heel licht gepigmenteerd, je ziet vooral goed de glitters. Ik gebruik hem eigelijk niet zoveel.
De donkere kleur is nr 06, een donkergrijs/zwart, soms ziet het er ook wat donkerblauw uit. Op de foto's zie je hem misschien wat blinken, maar is heel effen zonder echte shimmer in.Mijn favoriet en laatste nieuwe bourjois aankoopje is een Sweet Kiss Lipstick in de kleur 42 Rosé Habillé.
De verpakking is superleuk, paars van kleur en als je op het knopje duwt, kan je de lipstick eruit halen.
Ik vind het een supermooi kleurtje, geeft wat glans en lichte shimmer aan de lippen en men lippen voelen er heel zacht mee.
Moeilijk om het kleur vast te leggen op foto (zeker op regenachtige dagen), geeft iets meer glans en shimmer in het echt vind ik.

Ook heb ik een lipgloss Effect 3D in de kleur 33Brun Poétic, een nude kleurtje.
Hij voelt redelijk plakkerig aan, maar vind het wel een mooi kleurtje.


En als laatste mijn Regard Effet Duochrome oogpotlood. Een oogpotlood die van kleur veranderd volgens de inval van het licht. Ik heb hem in de kleur 62 Brun Mordoré, een bruin/goudtint en ik vind hem supermooi, in combinatie met een donkerdere tint oogschaduw, die ik ook wat onder de ogen aanbreng.

Wat denken jullie ervan? En hebben jullie zelf al spulletjes van Bourjois?

14 opmerkingen:

 1. Ik ben zooo dol op Bourjois! En Brun Mordoré is echt waar mijn Holy Grail! Goede smaak, Petra :p x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er goed uit! Die oogschaduws zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat Bourjois altijd superleuke make-up heeft. Ik heb er zelf een prachige highlighter en een bruine oogschaduw van. Die gouden kleur van jou vind ik ook wel heel erg leuk.

  Bedankt voor je comment op mijn blog. Ik moet wel zeggen dat het niet echt een handige tas is om mee shoppen te nemen :) Het is inderdaad wat vervelend om ze de hele tijd open te flappen en terug dicht te doen als je aan het shoppen bent. Dus ik neem volgende keer een andere tas mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipsticks zijn superfijn, heb er ook :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Idd ik vind de verpakking er altijd zo lekker girly uitzien! Vroeger had ik oogschaduw, en lipgloss ervan. De lipstick staat je erg mooi. Veel plezier met je spulletjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie spulletjes! Deze collectie ga ik zeker bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake