donderdag 3 februari 2011

I Love...Strawberries & Milkshakes

Ik vond eindelijk deze superleuke producten van I love... Ik had ze al enkele keren gespot op internet en vond ze er zo leuk uitzien, maar vond ze eigelijk nergens terug in de winkel. Tot ik vorige week Essenza binnenstapte. Ik zag daar enkele producten van dit merk terug, en ik ging naar huis met de I Love ... Strawberries & Milkshakes. Ik kocht de bubble bath & shower cream en de exfoliating shower smoothie. Ze ruiken heerlijk naar aardbeien en ik vind de flesjes er heel leuk uitzien. De shower smoothie is mijn favoriet van de twee. Naast aarbeitjes ruikt hij ook een beetje naar kokosnoot. Bevat scrubkorreltjes, die je wel goed ziet, maar eigelijk bijna niet voelt. Ruikt heerlijk in de douche en de geur blijft toch een beetje hangen (niet spectaculair), en maakt men huid ook heerlijk zacht. De badschuim en douchegel ruikt ook heerlijk en schuimt lekker veel. Heb hem in bad nog niet uitgeprobeerd maar dat zal niet meer lang duren. Ik kreeg bij aankoop van twee producten van het merk nog een leuke bruisbal in de geur I love...Mango & Papaya. Zo ruikt hij alvast heerlijk en fruitig, dus ik kan niet wachten om hem in bad te gooien. Ook handig, hij is al in 2 stukken, dus je kan hem makkelijk twee keer gebruiken. Daarnaast heb je nog verschillende geurtjes zoals blueberry & smoothie, coconut & cream, raspberry & blackberry, vanilla & ice cream en je hebt ook I love... gifts, met leuke pakketjes vol verschillende producten. In België dus te koop bij Essenza, maar ook bij Di. In Nederland vind je dit merk bij Douglas.

12 opmerkingen:

 1. Ik vind die van kokos zo lekker van deze lijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind ze ook lekker ik koop ze bij de douglas!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kokos is ook mijn favoriet! Heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hmmm, lijkt me heerlijk! En tof dat het ook bij Essenza te koop is!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mmm, volgens mij ruiken deze superlekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die bath cream hebben wij ook, ruikt inderdaad lekker =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wanneer ik langs de Douglas kom en ik zie de producten staan denk ik meteen aan het merk Philosophy!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb ze ook al in huis, heerlijk producten zijn dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb de I love... Raspberry & Blackberry bodybutter, ook uit Essenza.
  Ik ben er wel tevreden van, want ik heb een vrij droge huid en hij maakt mijn huid wel zacht! Hij ruikt ook zo enorm lekker!
  Jammer genoeg laat ie wel lichtjes een rozig kleurtje na.. (de creme zelf is echt flashy roze!)

  Ik wou je trouwens nog even bedanken voor mijn Max Factor pakketje! Ik ben er echt heeltevreden van!
  En toevallig, maar de foundation past perfect bij mijn huidskleur! :)

  Liefs,

  Lindsay

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Lindsay, blij dat je het leuk vind!! Enjoy xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake