donderdag 24 februari 2011

mijn klavertje vier

Toen SJP in Sex and the City op het scherm kwam met haar bekende Carrie-necklace, zijn naamkettingen sindsdien nog altijd heel populair. Ik vind het er echt wel leuk uitzien, maar zou er voor mezelf nooit echt voor kiezen. Wat ik wel superleuk vind zijn bedeltjes, die kan je aan armbanden maar ook aan kettingen hangen, en tegenwoordig vind je die ook al in verschillende vormen of kan je ook laten personaliseren, en zoiets vond ik wel leuk. Toen ik van Names 4 Ever een leuk item uit hun shop mocht uitkiezen, ging ik dan ook voor een naambedeltje. De bedels zijn zilver, rond van vorm en in het midden is er een vorm uitgehouden die je ook zelf kan kiezen, vb. een bloem, ster, hartje of klavertje vier. Je kan ook kiezen voor babybedels met dan schattige vormpjes als handjes, voetjes, symbool meisje/jongen, ... Ik koos voor een klavertje vier, met de naam van men zoontje Noah erbij. Hij kwam mooi verpakt in een zakje aan en ik kreeg hem aan een mooi blauw armbandje. Vind hem wel mooi van kleur, maar zou het bedeltje er niet echt bij dragen. Ik kreeg van men vriend ooit een mooi swarovski bedelarmband, met dan ook bedeltjes die verwijzen naar men zoontje, zoals de letter N en een leuk bedeltje van Thomas Sabo met de afbeelding van een kindje en daarbij 'my little boy', dus ik vind het Noah bedeltje daar supermooi bij passen. De bedeltjes kosten 19,95€ en de naamkettingen vind je er al vanaf 24,95€, waar je ook je eigen lettertype kan uitkiezen. Te koop bij Names 4 Ever. Wat denken jullie ervan? Zouden jullie zoals Carrie kiezen voor een naamketting?

10 opmerkingen:

 1. Oh je armband vind ik echt heel erg mooi en het nieuwe bedeltje past er perfect bij. Superleuk!

  Ik vind een naamketting eigenlijk nog wel leuk, maar zou er dan 1 nemen met mijn blog naam :)
  Ik heb overlaatst mijn baby-armbandje met mijn naam op teruggevonden en heb daar nu een armbandje voor mezelf van gemaakt. Toch nog net iets specialer omdat het al zo oud is en echt een betekenis heeft voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die met de blauwe kraaltjes vind ik wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het zilveren bedeltje met die kersjes is té cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind beide wel leuk maar een bedel armbandje vind ik nog leuker denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik heb er wel één, al enkele jaren. Maar bedeltjes zijn ook mijn favorieten, ik heb er al van sabo, swarovski, pilgrim,...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zeer leuk de bedeltjes, heb ook al getwijfeld om zo een armband aan te schaffen, maar het is er nog niet van gekomen.
  zo lief met de naam van u zoontje, goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk armbandje heb je gekregen, zelf vind ik persoonlijk het bedeltje beter bij swarovski bedelarmband passen. Daar heb je gelijk ik. Dat is trouwens ook een mooi bedelarmband. Altijd erg speciaal zulke bedels, het is toch iets wat bij je past.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn beide mooi! En leuk dat de naam van je zoontje erin staat! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ooh echt mooi! Ik heb zo'n naamketting twee jaar geleden in Nederland gekocht :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat 'n leuk armbandje en bedeltje! Ik vind ze wel leuk staan samen. Misschien is een leren ketting ook wel mooi om de bedel aan te hangen. Ik hou zelf niet zo van hangers met je naam. Vond ik vroeger als tiener leuk, maar heb het er nu wel mee gehad ;-)

  Ps. Bedankt voor het Twitteren gisteren! T'is gelukt en zit a/d 100. Vanavond winactie!! xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake