zondag 27 februari 2011

Make-up spulletjes Cosmetica Stunter

Vandaag laat ik jullie kennismaken met de make-up winkel Cosmetica Stunter, een webshop met een breed assortiment kwaliteitsmake-up voor de allerlaagste prijs.
Ze hebben er merken zoals Max Factor, Mexx, Rimmel, Maybeline, Revlon, L'Oréal, Manhattan, ...
Ik testte enkele spulletjes uit de shop, kijk eens eventjes mee:

Als eerste een oogschaduw van het merk Mexx. Ik wist trouwens helemaal niet dat Mexx ook make-up had!! Ze hebben zelf een hele collectie! Van lipsticks, blushes, tot oogschaduw en nagellakjes, en het duurste item is 3,49€, dus dat valt supergoed mee!

Ik testte een oogschaduw uit in de kleur 20, een lichte kleur (gebroken wit-beige), die ideaal is voor de lichtste kleur in je oogmake-up. Ik vind hem niet zo heel gepigmenteerd als je hem op hebt, wat wel jammer is. Er zitten niets van schimmers in, dus een ideale basiskleur.
De Mexx oogschaduws kosten 2,95€.
Ook testte ik een L'Oréal Glam Shine Lipgloss in de kleur 54 Pineapple Sorbet en ik ben helemaal gek van de kleur. Het is een nude tint, vol gouden shimmers. Subtiel en toch feestelijk.
Bij zo een naam had ik wel een fruitig geurtje verwacht, maar dat is jammer genoeg niet het geval.
De prijs bij Cosmetica Stunter is 3,95€.
daglicht
met flash
Als laatste testte ik de Maybelline Volume XL Seduction in de kleur 220 Mischievous Mauve.
Het is een plumping lipcolor, die je lippen dus voller zou maken. Het combineert collageen en een romige kleur voor verleidelijke, vollere lippen.
Het zit in een effen donkerpaarse verpakking. Het is een donkerroze kleur en de lipcolor ruikt heerlijk. Ik ben niet zo voor donkere kleurtjes, maar ik vind het wel een leuk kleurtje.
Doordat het een plumping lipcolor is, zit er een stof in die de lippen doet tintelen en zo ook voller zou maken. Toen ik na een minuutje dit begon te voelen, vond ik dit toch helemaal niet zo aangenaam. Mijn lippen begonnen echt vreselijk te tintelen, wat wel normaal blijkt maar toch niet zo leuk. Of hij effectief mijn lippen dan voller maakt, was voor mij toch niet echt duidelijk!!
Te koop voor 3,99€
Dus als je interesse hebt in make-up spulletjes voor een klein prijsje, bekijk dan zeker eens de webshop van Cosmetica Stunter.
Wat denken jullie ervan?

13 opmerkingen:

 1. Ja is echt een leuke en fijne webshop!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah ik vind die lipgloss echt superfijn van L'oreal!
  Die lipstick vind ik er trouwens wel mooi uitzien, wel jammer dat je dat helemaal voelt zeg,
  ik wist niet eens dat dat gebeurde ^^'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lipgloss is prachtig & de lipstick ook! Bedankt voor de budget tip :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de lipstick enorm mooi! Jammer dat je het tintelen niet zo fijn vindt. Ik ben meteen gaan kijken in de shop en zag dat ze 2,49 vragen bij bestellingen onder de 20 euro en vind dat die verzendkostem het lipglossje dat ik op t oog had voor een paar euro weer net te duur maakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Deb, oh ik had de verzendkosten eigelijk helemaal niet nagekeken. En inderdaad, dan is dat wel veel als je dan juist maar 1 lipglossje koopt, die dan tenslotte ook nog eens in de brievenbus past!!
  Misschien toch eens een mailtje sturen om eens na te vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De laatste de Maybelline Volume XL Seduction ziet er heel mooi, ik zou die zelf ook zo willen kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laatste lipgloss ziet er wel mooi uit, maar is idd niet zo fijn als het een vervelend gevoel geeft aan je lippen :)
  brunetteblogging.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hi Petra, super dat ze de verzendkosten naar 1,99 bedankt vh doorgeven, maar deze aanpassing is nog niet verwerkt op de site. Ik heb ze ook maar even gemaild...als ze het in orde maken zal ik er zeker iets kopen, natuurlijk heb ik in mijn mailtje je naam/site genoemd! Zodat ze weten dat jouw blog reviews goed hun werk doen ;-) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. amai!!!! wat een mooie mond en prachtige witte tanden, ik ben jaloers !! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Fashion Mom, bedankt voor het compliment!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram