vrijdag 4 februari 2011

S. Oliver Spring & Summer 2011

Ok, het is en blijft koud, maar nieuwe lentecollecties in de winkel en af en toe het zonnetje zien schijnen, doet je toch verlangen naar lente en zomer. Toen ik de nieuwe collecties zag van het merk S. Oliver zag ik direct al een paar leuke items. Vooral de foto's zijn superleuk, zo heb je een idee hoe je kledingstukken kan dragen en combineren, want ik heb vaak bij dit merk als ik in de winkel sta dat ik niet direct iets zie dat ik leuk vind, maar als ik het zo gecombineerd zie, zou ik het zo dragen!! De lente- en zomercollectie bestaat uit verschillende lijnen. Zo heb je de Casual, geïnspireerd op a perfect sunday afternoon picnic in downtown Barcelona. Dit vertaald zich in comfortable outfits met romantische bloesjes, marine truitjes, jeansrokjes en -kleedjes en veel kleurtjes. Daarnaast heb je ook QS by S. Oliver, een meer stoere collectie, ideaal voor roadtrips en avonduitstapjes in de stad.
Verder heb je nog de S. Oliver Selection, een collectie vol jurkjes en blazers. Ideaal voor een avondje uit.
Hebben jullie iets gezien wat je zou dragen? En welke stijl past het beste bij jou?

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto;s!
  zou je mischien op mijn blog naar een filmpje willen kijken? het is voor een goed doel :)
  Alvast bedankt!
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geef you de Stylish blogger award door!
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh als ik dit allemaal zie krijg ik meteen zin in de lente! Leuke collectie allemaal. Ik zou dan toch voor de jurkjes en blazers gaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat gevoel had ik ook bij het bekeken van deze beelden. In de winkel ziet het er vaak niet zo leuk uit, maar zoals het hier getoond wordt is het echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De s Oliver Selection lijkt me wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram