dinsdag 22 februari 2011

Winactie L'Oréal Professionnel Tendresse

Edit: deze winactie is afgelopen! Ik heb vandaag terug een heel leuke giveaway voor jullie in samenwerking met L'Oréal Professionnel. Eerst en vooral wil ik er wel bijzeggen dat de winactie enkel geldt voor Belgische deelnemers, ik weet dat ik ook veel Nederlandse lezeressen heb, maar de wedstrijd is mogelijk gemaakt door L'Oréal Professionnel BE en die lieten weten dat het een nationale wedstrijd is! Dus sorry hiervoor maar er volgen zeker nog leuke wedstrijden. Ik mag maar liefst 15 leuke duo-pakketjes weggeven van de Tendresse Kids lijn, met daarin shampoo en verzorging met perzikmelk. Série Nature koos witte perziken, boordevol vitaminen en zachtheid, voor het delicate haar van de kinderen. Dankzij het verzachtende effect van het gamma Tendresse wordt het kinderhaar luchtig gewassen en verloopt het ontwarren gemakkelijker. Deze lijn komt uit de L'Oréal Professionnel Série Nature, die vol natuurlijke ingrediënten zit zonder parabenen en zonder silicone en die ook natuurlijke parfums en kleurstoffen bevat. Ook gebeurt de productie in een ecologische fabriek, zijn de verpakkingen recycleerbaar en het publiciteitsmateriaal ecologisch. In de Série Nature vind je ook nog de lijnen Pureté Naturelle, Abondance De Cacao en Re-Naître. Ik testte de shampoo ook al bij men zoontje uit, en zijn haar voelde echt heel zacht en rook heerlijk naar perziken. Stiekem probeerde ik het ook even bij mezelf uit, en ik ben ook helemaal verkocht. Dus wil je ook kansmaken op 1 van de 15 Tendresse pakketjes voor je kindjes, je nichtje of neefje, of gewoon lekker voor jezelf? Volg me via Facebook, Twitter, Bloglovin of google friends en stuur een mailtje naar petra.cupcake[at]gmail.com en laat me weten waarom jij heel graag zou willen winnen en vergeet ook niet je gegevens erbij te zetten!! Hoeft niet maar je mag natuurlijk wat reclame maken op je eigen blog, facebook of twitter (follow @petracupcake en maak kans op 1 van 15 L'oréal Tendresse pakketjes http://www.thesprinklesonacupcake.blogspot.com/ RT=lief! x) De winactie loopt t.e.m. 5 maart 2011 middernacht, de winnaars worden persoonlijk verwittigd. Veel succes iedereen!! Petra x

17 opmerkingen:

 1. Leuke winactie! Ik kan helaas niet meedoen daar ik van NL ben, maar heb hem wel voor je geretweet ;)

  xx Gon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het alleen voor Belgische lezeressen is. Ik dacht net "drie keer is scheepsrecht". Dus hopelijk is de volgende winactie waar ik aan mee mag doen nóg leuker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh er voel me trouwens een klein spelfoutje op:

  Ook gebeurd de productie in een ecologische fabriek (...)

  Hier moet gebeurt staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Merel, bedankt, heb het aangepast!!
  En sorry voor de Nederlandse deelnemers, regels van L'Oréal! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan helaas ook niet meedoen. Waarom is het eigenlijk alleen voor Belgische meiden?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Anna, ik heb het nagevraagd bij L'Oréal omdat ik toch ook veel nederlandse lezers heb, en die lieten me weten enkel voor belgische deelnemers. De verzending gebeurd via hen, dus misschien is dat de reden...
  Sorry, ik maak daar anders geen onderscheid in!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is het niet tot 5 maart ipv 5 februari? Ik ga zeker meedoen! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah jammer ik denk laat ik maar weer eens poging wagen maar dan voor mijn peetkindje. Succes voor Belgische lezeressen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat 'n leuke winactie!! Jammer dat ik niet mee kan doen, maar ik wil deze shampoo zowieso aanschaffen voor mijn dochtertje. Die perziken geur doet t 'em helemaal! Veel succes aan de Belgische ladies!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Astrid, inderdaad!! haha, bedankt om het op te merken, heb het aangepast! Ben er precies niet bij met men gedachten (lange drukke dag laat zijn sporen na) :D

  @ Rinah, jammer hé, sorry!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ow - ik zie net te laat dat het alleen voor Belgische dames is... Ignore mijn mail dan maar >_<

  Supergave actie though! Weet je of dit in NL te koop is?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb al een setje gewonnen bij Astrid dus :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik zie da volledig zitten om te testen op mijn boys!! toffe blog trouwens!!
  Greetzz Cathy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. @ Cathy, gelieve dan ook een mailtje te sturen met je gegevens aub, dan kan ik je op de hoogte houden als je gewonnen hebt!!

  @ Charlotte, dit is te koop bij kappers die werken met L'Oréal Professionnel.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dag Petra!

  Ik was een van de gelukkigen die zo'n pakketje had gewonnen :-)

  Hier ben ik met MIJN verslag.

  Ik heb de produkten eergisteren ontvangen en op mijn jongste dochter en mezelf uitgeprobeerd.

  Ik ben qua produkt zelf zeer tevreden. Qua geur ook wel, maar perziken is niet echt mijn ding, ben meer rozen- en cocosnootgeur en dergelijke.

  Ben wel superfan van de verzorgende haarlotion geworden dat ja na het wassen van ja haren moet opdoen (niet uispoelen). Oh, wat maakt dat spul je haren zacht!!!

  In ieder geval, nogmaals bedankt en hopelijk nog veeeele winacties in de toekomst ;-)

  Groetjes
  Shehla

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik geef Shehla groot gelijk:
  die verzorgende haarlotion is echt super!
  Ik denk dat men zoon gaat moeten delen met de mama :-)
  Bedankt voor de actie! x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. @ Shehla en Sofie, blij dat jullie het super vinden!! Geniet ervan!!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram