zondag 6 maart 2011

Jennifer Lopez voor Gillette Venus

Iedereen kent Jennifer Lopez als zangeres en actrice, als modeontwerpster, tv- en muziekproducente. Ze is ook een toegewijde echtgenote en moeder, zus en vriendin. Jennifer Lopez is nu ook de eerste internationale Gillette Venus-ambassadrice ooit, waarbij zij vrouwen overal ter wereld zal inspireren, om zich op hun best en hun mooist te voelen, vanbinnen en vanbuiten. Jennifer en haar prachtige benen zullen een hoofdrol spelen in elk onderdeel van de alomvattende marketingcampagne van het merk in 2011. Zo zal ze hier te zien zijn via reclamecampagnes op tv en in magazines voor de Venus Embrace campagne, een scheersysteem met mesjes voor onovertroffen gladheid. Als onderdeel van de campagne maakte Jennifer een exclusieve remake van de bekende Venussong. Het merk Venus moedigt vrouwen aan op te komen voor zichzelf en laat de godin in ieder van hen spreken”, aldus Jennifer. “Elke vrouw is een godin wanneer ze het beste van haar vrouw-zijn naar boven haalt. Dankzij Venus blijven mijn benen er goed uitzien, wat me vertrouwen geeft en waardoor ik me als een godin voel.” “Muziek is een van mijn grote passies. De opname van een remake van de Venussong was dan ook een bijzonder onderdeel van de campagne. Ik vond het heerlijk om er mijn passie en creativiteit in te leggen. Hopelijk kan ik andere vrouwen daarmee inspireren hetzelfde te doen … ongeacht wat hun ding is.” De Venus Embrace zal binnenkort grondig getest worden, dus ik hou jullie op de hoogte! Wat vinden jullie alvast van de foto's en de reclamespot met J.Lo?

12 opmerkingen:

 1. Ik gebruik het al, dus mij moet je niet meer overtuigen!!! :-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zag toevallig net de reclame, jeniffer probeert weer in de spotlight te komen blykbaar lol. XD

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jennifer <3

  Zulke mooie benen zou ik ook wel willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor zulke benen moet ik meer dan alleen maar de haren van mijn benen scheren... LOL

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zij is zo mooi he!

  liefs,
  http://lisanne95.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. geinig stukkie! misschien toch maar eens venis proberen ;-) Ben trouwens je 201ste volger geworden haha... jeetje daar kan ik alleen nog maar van dromen leuk hoor! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik zag het spotje gisteren nog voorbij komen. Ben benieuwd naar je review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi benen die Jenniefer
  Ik scheer niet my benen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Kirs, superleuk dat je men 201e volger bent, welkom :-)

  En inderdaad, wat zou ik ook zo graag zulke benen hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ze ziet er goed uit, ik heb haar ook al altijd mooi gevonden!
  Ik heb Venus wel gebruikt, maar gebruik nu Wilkinson Quattro =D
  x

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram