Mogelijk gemaakt door Blogger.

Acqua for life: Giorgio Armani

Mijn favoriete mannenparfum is nog altijd Acqua di Gio van Giorgio Armani, en nu ik ook de vrouwelijke variant, Acqua di Gioia, voor mezelf heb, ben ik helemaal verkocht. Een heerlijk fris, licht geurtje, ideaal voor de lente- en zomermaanden.

En dat je nu met aankoop van deze parfums iets goed kan doen, is natuurlijk mooi meegenomen.
Giorgio Armani promoot sinds maart 2011, samen met Green Cross international, de beschikbaarheid van drinkbaar water in de 'Acqua For Life' campagne.

Zo werd rond de bekende Giorgio Armani parfums Acqua di Gio en Acqua di Gioia, twee parfums die van nature nauw aansluiten met het thema, een compleet en innovatief netwerk van solidariteit uitgebouwd dat vooral via internet verloopt.

Het doel van deze actie is bevolkingsgroepen, vooral kinderen, die nog geen toegang hebben tot drinkbaar water, voorzien van 40 miljoen liter drinkbaar water.

Wat kan jij nu doen om te helpen? Bij de aankoop van 1 flesje parfum, schenk je maar liefst 100 liter drinkbaar water. Je krijgt bij aankoop van je parfum een code, waarmee je je kan aanmelden bij de facebook-groep.


Ook zonder een parfum te kopen kan je meehelpen, door je gewoon toe te voegen bij de facebook-groep geef je 10 liter water, maar ook door vrienden uit te nodigen, reacties achter te laten of 'vind ik leuk' aan te klikken bij de groep zorg je voor 1 liter water.

De resultaten van deze grote humanitaire actie zullen eind juni 2011 bekend gemaakt worden tijdens het Armani mannendefilé in Milaan.
En dat vind ik supergoed, zo weet je ook hoeveel er is ingezameld en wat er precies mee gaat gebeuren. Ook op de website van Acquaforlifechallenge.org kan je al bekijken hoeveel drinkbaar water er tot nu toe is verzameld.


Kijk dus zeker eens een kijkje op de Acqua for Life facebook-groep of ga naar je dichtbijzijnde parfumwinkel voor een flesje parfum.
Wat vinden jullie van deze actie? En zijn jullie ook fan van het geurtje, of kennen jullie het nog niet?


Armani Acqua di Gioia, eau de parfum, beschikbaar in 30ml (44€), 50ml (63€), 100ml (84€)