Mogelijk gemaakt door Blogger.

NOTD: Chanel Miami Peach

Ik ben helemaal gek van vrolijke zomerse kleurtjes voor mijn nagels. Meestal kies ik dan ook voor roze tinten, zowel zachte tinten, als iets feller of echt fushia.
Maar de laatste tijd ben ik helemaal in peach-tinten, koraalkleurtjes, licht oranje of iets meer roze/oranje.
En toen ik het Chanel lakje Miami Peach zag verschijnen op de leuke blog Bombshell, en ik 'toevallig' die middag ook langs Ici Paris XL ging, moest ik dan ook niet twijfelen hem mee te nemen naar huis.
Ik ben helemaal fan van het kleurtje. Het is subtiel, maar toch zomers en geeft je direct een happy feeling!
Het is een koraalkleurtje met een subtiele gouden shimmer erin, die je enkel in het juiste licht echt ziet schitteren.
De kleur is heel sheer, dus 1 laagje is zeker niet genoeg.
Nu zou ik nog een echt oranje lakje willen (de nieuwste lakjes van Dior, Aloha en Paradise, staan dan ook hoog op mijn verlanglijstje), maar deze Miami Peach behoort alvast tot mijn zomerse favorieten!!
Wat vinden jullie van de Miami Peach? en wat is jullie favoriete kleurtje van het moment?