Mogelijk gemaakt door Blogger.

Disney Cupcake Pins

Oh ik ben dol op Disney, en blijkbaar is Disney ook dol op cupcakes.
Zo kwamen ze op 10 maart 2011 met een nieuwe limited edition Character Cupcake Mini-Pin Set op de markt.
Ze zijn te koop in Disney World voor $29.95.
De set bevat leuke cupcake pins waar je enkele populaire Disney karakters kunt in herkennen: Marie van The Aristocats, Tinker Bell, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Donald Duck, Pluto en Goofy. Je kan ze ook online bestellen (meer info hier) maar je kan ze ook al via ebay kopen, ook per stuk worden ze aangeboden, wat dan toch iets goedkoper uitkomt als je er maar eentje of zo echt leuk vind!
Ik vind ze echt wel leuk en schattig, en hopelijk zijn ze ook binnenkort ook in Disneyland Parijs beschikbaar, dan kan ik ze eens in real life bekijken, want in mei gaan wij terug 2 daagjes naar daar, jeej!!
Hoewel ik een echte disney-cupcake nog leuker zou vinden, misschien moet ik er me eens aan wagen iets gelijkaardig te maken!!