Mogelijk gemaakt door Blogger.

Roxy Swimwear 2011

Ok, de zomer is nog niet echt in zicht, maar zonnige dagen zoals gisteren en vandaag en bij het zien van deze beelden van de nieuwe Roxy swimwear collectie ben ik al helemaal aan het wegdromen.
Roxy surft deze zomer op een golf van kleuren en prints. Van fluo over pastel tot neontinten: geel, blauw, groen en roze maken het mooie weer op de stranden.
Voor de prints ging Roxy voor grasduinen, vintage Hawaï-motieven, golvende lijnen, polka dots, strepen en ruitjes.
In de ruime collectie is er voor ieders figuur wel een model dat past. De praktische kant van de zaak werd daarbij nooit over het hoofd gezien: de surfwereld blijft Roxy's grootste inspiratiebron.
Topjes zijn omkeerbaar, nu eens strapless dan weer in de nek geknoopt voor een ondersteunend en liftend effect. De broekjes worden afgewerkt met rushes, plooitjes of touwtjes.
De beachwear collectie bestaat uit strandjurkjes, shorts en topjes in fijne en lichte materialen. Er wordt minder gebruik gemaakt van prints, zodat de kledingstukken makkelijk te combineren zijn met de zwemkledij.
Dit seizoen brengt Roxy ook een erg uitgebreide collectie boardshorts, meer dan vijftien verschillende modellen en in beschikbaar in drie verschillende lengtes. Een explosie van felle kleuren en opvallende prints die perfect aansluiten bij de swimwear collectie.
Wat denken jullie ervan?