Mogelijk gemaakt door Blogger.

3 nieuwe collections bij MAC

Maart loopt al bijna op zijn einde, wat vliegt de tijd toch snel, en leuke dingen staan ons te wachten!!
Zo vind je in april maar liefst drie nieuwe limited collections bij MAC!

De eerste collectie is Quite Cute en het is inderdaad heel cute!! De collectie is echt girly, pink en heel schattig, met een hoog must-have gehalte. De collectie is geïnspireerd op cupcake icing colours, hello kitty en de japanse Kawaii-stijl.

De collectie bevat:
Mineralize Blush (Miss Behave - Giggly - Sakura) en ze zien er superschattig uit met het hartje in het midden.
Nail Lacquer (Little Girl Type - Ice Cream Cake - Mischievous Mint)
♦ #7 Lash
Lipstick (Playing Koi - Quite Cute - Saint Germain - Candy Yum-Yum - Playtime)
Pushglass (Bubble Tea - Fashion Fanatic - Girl ♥ Boy - I ♥ You)
Penultimate Eye Liner (Rapid Black)
Lip pencil (Naked Liner - In Synch - Boldly Bare)
Loud Lash Mascara (Noisy Black)
Zoom Lash Mascara (Zoom Black)
Cutie Eye Shadow (Goody Goody Gum Drop - Boycrazy - Moshi Moshi - Azuki Bean)

Oh die kleuren zijn zo leuk, en de namen alleen al!! Ik ben zo benieuwd naar deze collectie!

Quite Cute - Verkrijgbaar vanaf 2 april 2011

Als tweede is er Bronze Everyday. Het is een zomercollectie vol bronzers en vanaf dit jaar worden ze ook in de vaste collectie opgenomen, jeej!!

De collectie bevat de Skinsheen Leg Spray, het is een gel/mousse body make-up om je armen, benen en decolleté een bruin tintje te geven. En goed om weten, het is geen zelfbruiner, je wast het achteraf gewoon af. Verkrijgbaar in 2 tinten. Deze wil ik supergraag eens uitproberen.
Voor wat meer glow aan je make-up toe te voegen bevat deze collectie ook 2 tinten van de Lustre Drops, Pink Rebel en Sun Rush.
Om het echt zomers maken vind je ook nieuwe kleuren van de Mineralize Skinfinish Natural (Give Me Sun! - Sun Power), Mineralize Skinfinish (Soft & Gentle - Gold Deposit) en mag natuurlijk niet ontbreken enkele nieuwe kleurtjes Bronzing powder (Refined Golden - Golden - Bronze - Matte Bronze).

Bronze Everyday - Verkrijgbaar vanaf 9 april 2011

Als laatste hebben we de Primed for Perfection. MAC heeft al een hele collectie Prep+Prime producten te koop, en bij deze komen er nog enkele nieuwe primers bij.
Met deze Prep + Prime collectie wil MAC nog een stapje verder gaan, en zo producten aanbieden die zowel onder, over, tijdens en na de make-up kunnen gebruikt worden.

Zo hebben we de Prep+Prime Vibrancy Eye, een primer die puffy eyes, wallen, donkere kringen... doet verdwijnen door de oogomtrek op te lichten. Daar ben ik echt benieuwd naar!
Verder bevat de collectie een nieuwe highlighter in 3 verschillende kleuren, de Prep+Prime Highlighter (Light Boost - Bright Forecast - Radiant Rose) in de vorm van een klikpen.

Primed For Perfection - Verkrijgbaar vanaf 9 april 2011

Wat denken jullie van deze collecties? Staat er iets op je wishlist?