Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nieuws uit Headphone land

Iedereen kent wel de subtiele kleine zwarte oortjes om naar je muziek te luisteren via je mp3-speler.
Maar de dag van vandaag zie je natuurlijk wel al meer opvallende, leukere exemplaren in het straatbeeld verschijnen.
Je hebt echte oldskool headphones, grote en kleine modelletjes in alle kleuren en nu zelf ook met leuke afbeeldingen en daarnaast heb je ook earplugs, de gewone oorstukjes maar dan een beetje meer funky en kleurrijk.
De bekendste merken hierbij zijn vooral Urbanears en Coloud, en die hebben beide ook enkele nieuwe items in hun collectie!!
Coloud heeft nieuwe coole en kleurrijke headphones in hippe kleurtjes zoals groen, roze, blauw, paars, enz. en ook met superleuke afbeeldingen zoals Hello Kitty en Betty Boop.
Ze kosten 40 euro en zijn verkrijgbaar in een groot of klein model.
Urbanears komt dan weer met iets helemaal nieuws op de markt.
Bagis, een gloednieuw model van earplugs. Bij dit nieuw model klikken de oorstukjes in elkaar, zodat je ze rond je nek kan blijven dragen als je ze niet gebruikt. Bovendien bestaat de Bagis uit een rubberen huls gecombineerd met een kunststof kabel om storingen te elimineren en je zo de beste geluidskwaliteit kan bieden. Te koop voor 30 euro.
De Bagis en ook de andere modellen van Urbanears zijn verkrijgbaar in superveel verschillende kleuren. En bij het volledig gamma nieuwe kleurtjes vind je oa. 'teal', 'pistachio' en 'lavender'.
Wat denken jullie? Kiezen jullie voor iets kleurrijks of liever standaard zwart?