Mogelijk gemaakt door Blogger.

Maybelline Dream Lumi Touch Highlighting Concealer

Maybelline verwent ons dit jaar met enkele nieuwe make-up producten, en één daarvan is de Dream Lumi Touch Highlighting Concealer.

De nieuwe Dream Lumi Touch is Maybelline's eerste concealer op gelbasis. Hij verheldert terwijl hij camoufleert en zorgt voor een natuurlijk resultaat. De ogen zien er onmiddellijk helderder, wakkerder en levendiger uit.

Hij zit in een superhandige klikpen, wat ook makkelijk mee te nemen is, en komt in 3 tinten:
01 Ivory
02 Nude
03 Sand

Hij kost 9,99€, wat hem natuurlijk heel wat goedkoper maakt dan mijn favoriete highlighting concealer in een klikpen, de YSL Touché Eclat (lees hier nog eens mijn review).
Maar ben ik er dan ook zo tevreden van?

Hij stoot natuurlijk de YSL niet van z'n troon, maar het is vast en zeker zijn budget-dupe. Het resultaat komt toch aardig in de buurt. De Dream Lumi Touch (ik testte hem in de kleur 02 Nude) is toch iets vaster van textuur zodat hij iets minder makkelijk opensmeert, en fijne lijntjes onder de ogen vallen iets meer op na een halve dag met deze. Maar verder camoufleert en verheldert hij inderdaad goed, en zie ik er 's morgens toch iets wakkerder uit.
flits
daglicht
Het is wel even zoeken om de juiste hoeveelheid uit het pennetje te krijgen. Bij de YSL moet ik gewoon eenmaal draaien, en dat is meestal genoeg om onder mijn twee ogen aan te brengen. Bij de Dream Lumi Touch moet ik toch echt enkele malen draaien en dan komt er net genoeg uit voor onder één oog.

Maar verder vind ik het een heel goed product, en zeker aan te raden als je naar een goede concealer voor onder de ogen op zoek bent en er toch niet superveel geld aan uit te geven.

Wat denken jullie ervan?