Mogelijk gemaakt door Blogger.

MAC Wonder Woman

De voorjaarscollectie 2011 van MAC, Wonder Woman, is the talk of the town.
Hij ligt dan ook vanaf morgen, 5 maart 2011, in de winkels en is een echte collector's collectie. Van sommige producten zijn echt maar enkele stuks beschikbaar.

MAC's Wonder Woman is de heldin van de dag! Geen enkele tegenstander kan op tegen de kleurenkracht van de Mineralize Skinfinish, de oogschaduws, lipsticks en powder blushes!
Ook de producten en vooral dan de verpakkingen zien er leuk uit, met een knipoog naar een stripverhaal. Blauwe, rode en gele kleuren en vooral supergrote verpakkingen.

Ik testte enkele producten uit van de collectie, nl. de Mineralize Skinfinish in Golden Lariat en de Opulash Mascara in Themyscira.


De Mineralize Skinfinish Golden Lariat is een jumbo-sized limited edition Mineralize Skinfinish met twee shimmer kleurtjes, koraal en goud, en één natuurlijke matte kleur, suntanned bronze. Je kan er dus alle kanten mee uit, als blush, bronzer, highlighter, face-shaper, overall polish van het gezicht.
Ik vind het echt een superproduct met hele mooie kleuren. Het geeft je gezicht echt een zomers tintje en een mooie gloed!
Kost 34€ en is ook in de kleur Pink Flower verkrijgbaar.
De Opulash Mascara Themyscira is een mascara voor een dramatisch , volumeus en curly effect. De blauwe kleur is niet helemaal mijn ding, maar toch nog heel draagbaar. Ik ben toch benieuwd om hem bij de gepaste gelegenheid eens uit te proberen!
Kost 18€ en is ook verkrijgbaar in zwart, groen en paars.


Staan jullie morgen voor de deur van MAC?