Mogelijk gemaakt door Blogger.

No more excuses

Een tijd geleden krijg ik verschillende haarproducten opgestuurd voor gekleurd haar. Aangezien mijn haar niet gekleurd is was ik nog niet uit wat ik er nu precies mee zou doen en bleven ze hier maar wat staan. Ik heb al langer eens het idee om men haar te kleuren, geen drastische verandering maar toch een kleurtje erop. Ik bleef toch nog even twijfelen, maar toen de nieuwe kleurshampoo Perfect Mousse van Schwarskopf in de bus viel, heb ik nu geen excuses meer. Ik koos de kleur chocoladebruin, aangezien dit toch het meeste aanleunt bij mijn eigen haarkleur, maar misschien een iets warmere tint heeft. En aangezien mijn haar redelijk lang is, vind ik dat er nu een enorm kleurverschil is met het onderste en het bovenste haar (het onderste heeft allicht al een paar zomers meegemaakt), dus alles in eenzelfde kleurtje zal misschien iets mooier uitkomen. Zo ziet men natuurlijke haarkleur er nu uit: Dus binnenkort mogen jullie zeker een verslagje lezen van mijn ervaring met de Perfect Mousse. Wat denken jullie van het kleurtje? En ga ik ineens ook voor iets korter haar (lees: een klein beetje meer af dan gewoon de puntjes) en een rechte frou?