Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-Up Organiser

Eén van men favoriete hobby's, naast mijn blog schrijven en jullie comments lezen natuurlijk, is zelf andere leuke blogs volgen en bijlezen (mijn favoriete blogs kan je bovenaan vinden bij Links).
Ik vind het altijd leuk om toffe artikeltjes te lezen, inspiratie en tips op te doen.

Zo zag ik onlangs op de leuke blog van Marijke Nymphette een leuke, handige en vooral goedkope make-up organiser. Je kan hem halen bij Action voor slechts 2,49€, koopje toch!
En ik gebruik hem voor mijn dagelijke make-up in te plaatsen, zo heb ik alles ineens bij de hand.


Zo vind je er ondermeer mijn make-upkwasten van E.L.F. die ik ooit won bij Chic and the City, en ik vind ze best wel handig en goed.

Daarnaast wat mascara's (one by one maybelline en Max Factor Xperience volumizing mascara), oogpotloden (bourjois Regard Effect Duocrome en Gosh Black Ink), lipglossjes (Bourjois Brun Poetic en eentje van Rimmel, naam is niet meer zichtbaar) en concealersticks de YSL Touché Eclat en de Maybelline Dream Lumi Touch).

In het vakje daarnaast mijn alledaagse found de teint van Couvrance, de blushstick van Shiseido, matifying stick van Shiseido Pureness en de Loose Mineral Foundation van Lumiere Cosmetics.

In het grootste vakje vooraan zitten men favoriete en meest gebruikte blushes, concealer en pressed powder. Je ziet er de Sleek Rose Gold, MAC Matte Bronze, MAC Harmony, MAC Golden Lariat Wonder Woman en Shiseido Glistening Brown blushes. En verder de Shiseido Translucent Pressed Powder en concealer Couvrance Correcteur de Teint Naturel.


Vooraan in de kleine vakjes vind je enkele van men favoriete lipsticks (Sisley Sheer Baby, Bourjois Rosé Habillé, NYX Summer Love en Max Factor Sheer Gloss Balm Coral) en de NYX Jumbo Eye Pencil Milk.

Oogschaduws hadden geen plaats meer, mijn favorieten steken in een leuk tasje, maar gebruik voor het moment het meeste het Sleek Storm Palette.

Wat denken jullie ervan? Hebben jullie iets om jullie favoriete, alledaagse make-up dicht bij de hand te hebben?

Verder wil ik nog een leuk nieuwtje delen.
Morgen, 31 maart 2011, lanceert The Body Shop naar aanleiding van Earth Day een grote inzamelactie. Je kan dan een lege fles douchegel, eender welk merk, gaan inruilen voor een gratis fles Earth Lovers Shower Gel!!

Deze nieuwe douchegels zijn 100% biologisch afbreekbaar en verpakt in een fles van 100% gerecycleerd plastic. En bovendien ruiken ze ook heerlijk!