donderdag 17 maart 2011

Who's That Girl

Kennen jullie het Belgische modemerk Who's That Girl al? Felle kleuren en geestige prints in een leuke retro stijl, zo kan je Who's That Girl het beste omschrijven. Be natural, feel good is de filosofie van het merk, dat ondertussen al 10 jaar bestaat. Ontwerpster Catherine Talpe, die er al vanaf het begin bij is, beschrijft de meisjes die ze voor ogen heeft bij de ontwerpen als creatief, spontaan, speels en eigenzinnig, eigenschappen die je ook terug vind in de ontwerpen zelf. De kleding van Who's That Girl werd al snel populair. Het aantal verkooppunten nam toe en in 2006 opende een eerste conceptstore, in de Antwerpse Kammenstraat. En omdat de kleding niet alleen bij meisjes in de smaak viel, werd dit jaar ook de lijn Wow To Go gelanceerd, een fleurige lijn met originele, draagbare kledij voor sterke, levenslustige vrouwen die hun vrouwelijkheid op een speelse manier uitspelen. Je vind het merk tegenwoordig terug in 350 winkels (oa. Brooklyn en AS Adventure), verspreid over een tiental Europese landen en online bij Maria! en Hippest. Nu het leukste nieuws, er zal een nieuwe winkel openen in Gent, Henegouwenstraat 6, 9000 Gent, in de week van 11-16 april, en op zaterdag 16 april zullen ze dan ook een speciale dag voor hun klanten houden met kortingen en voor elke klant een kleine give-away. Daarnaast openen ze eind april ook een nieuwe winkel in Amsterdam, in de Reestraat 18, 1016DN Amsterdam. Ik vind het echt superleuke kleding en ook de vintage stijl van de foto's en kleding vind ik leuk. Ik kende dit merk nog niet, en zal zeker de winkel in Gent eens gaan bekijken zodra hij opent. Wat denken jullie? Kenden jullie dit merk al?

9 opmerkingen:

 1. Oh, ken dit merk nog niet nee, ziet er best leuk uit :) Bedankt voor de tip :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had er eerder al van gehoord, erg leuk merk! De foto's ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh dit kende ik nog niet!! maar ziet er leuk uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog nooit van gehoord, ziet er echt superleuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het nog niet, maar het ziet er wel leuk uit! Denk dat er wel stukken in de collectie zullen zitten die mij bevallen.
  brunetteblogging.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. toevallig, ik heb vorige week nog maar een topje gekocht van dit merk!! Ik vind het echt een leuke collectie, ik kan bijna niet kiezen ;p het is zo wat retro en daar hou ik wel van =)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken het wel, ze verkopen het hier ook in een hip winkeltje in Brugge.

  Wist je dat de acteurs uit Ella grotendeels gekleed worden door dit merk?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Pimpernell, oh leuk, wist ik helemaal niet!! Maar inderdaad, ze zijn ook zo kleurrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb er een blouse van, al enkele jaren oud die ik misschien maar 2x gedragen heb en op het moment te klein is. Wellicht dat ik 'm wegdoe via een blogsale ofzo..
  Erg leuk merk, hou van de kleurcombinatie.
  X

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram