zaterdag 19 november 2011

Cupcake overdose, part II

Af en toe sla ik wel eens aan het bakken in het weekend, wat je waarschijnlijk wel al weet!
Enkele foto's van mijn laatste cupcakes:

Enkele tijd geleden gingen hier terug 24 Hello Kitty cupcakes de deur uit op bestelling, voor een verjaardagsfeestje!

Mijn nieuwe favoriete dessertsaus, van cuberdones (of zoals we ze hier kennen, neuskes), niet alleen lekker op ijscrème, maar ik deed wat saus in mijn cupcakedeeg en zo kreeg ik lekkere cuberdone-cakejes!

Superlekker!!

Schattige paddenstoelen cupcakes gemaakt met the little one, hij heeft de witte stippen erop gelegd!

Nog ideetjes voor me voor de volgende bakbeurt?

14 opmerkingen:

 1. Volgens mij ben je echt een geweldige mama!! En ik ben er zeker van dat ik binnenkort ook eens een bestelling ga plaatsen.. Waar woon je nu alweer? :p

  ps die cuberdon saus ziet er machtig goed uit!! :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die cupcakes die er uit zien als paddestoelen die zijn zo schattig! Vast veel werk geweest? Tip: www.cupcakerecepten.nl. Staat nog wat leuks op voor kerst:) wellicht kan je hier nog inspiratie op doen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er heerlijk uit! je bent echt the cupcake queen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet er weer erg lekker uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ziet dat er ontzettend lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die cuberdoncupcakes moet ik ook proberen! Lijkt me lekker!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk leuk leuk! Die paddenstoelen cupcakes heb ik laatst ook gemaakt met die mix van koopmans :) Ik was alleen een beetje teleurgesteld toen ik ontdekte hoe mini de vormpjes waren en hoe weinig mix er was... Dat glazuur vond ik wel lekker eigenlijk. Magisch hoe die poedersuiker rood kleurde als er water bij kwam :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hmmm, die zien er zo ontzettend heerlijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. oooh yum yums ! Je kleintje ziet er zoo cute uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die Hello Kitty cupcakes mag je altijd rond 4 april ook nog is maken! :-) *mybirthday*

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een geweldige baksels! Meid, hoe blijf je zo slank met al dit snoepwerk! Ik heb die paddenstoelen ook eens gemaakt met een mix van Koopmans (Efteling mix oid) maar die van jou zijn vele malen mooier geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram