zaterdag 19 mei 2012

Kneipp brengt de zomer in je badkamer

Passievrucht, grapefruit en een vrolijk gevoel = instant summer feeling!!
En daar denkt Kneipp ook zo over!!
Hun nieuwe verzorgingslijn brengt de zomer in je badkamer, passievrucht gecombineerd met Grapefruit zorgt voor een heerlijk fruitige geur, en bevatten natuurlijk verzorgende oliën.

Het assortiment bevat naast een douchegel en badschuim, ook een heerlijk geurende badolie en massageolie.
De fruitige, zoete geur van passievrucht zorgt voor een vrolijk en blij gevoel, terwijl de extracten van pompelmoes een verfrissend gevoel nalaten!
Dankzij de natuurlijk verzorgende oliën krijg je een zachte, soepele huid.
Zoals altijd bevatten de Kneipp-producten geen parabenen en zijn ze vrij van minerale oliën!


Ik testte het badschuim en de douchegel, en oh my wat een heerlijke geur!!
De geur van een heerlijk zomers fruit komt zo naar boven, je zou er je tanden willen inzetten, en ik denk er niet alleen zo over, aangezien op de fles badschuim duidelijk staat aangeduid dat het niet ter consumptie is :)

Ik ben sowieso al fan van de Kneipp producten!! Ze hebben altijd heerlijke unieke geuren, die lang blijven hangen! De geur is echt heel goed aanwezig, je hele badkamer ruikt heerlijk, en blijft dan ook op je lichaam lang hangen!
Mijn huid voelt zacht aan, maar ik smeer mijn lichaam sowieso graag in met een crème als ik van onder de douche kom. Een bodylotion met deze geur zou ik direct aan mijn collectie toevoegen!!

Wat denken jullie van deze producten?

Kneipp Passievrucht - Grapefruit
Douche 200ml - €4.99
Badschuim 400ml - €8.99

12 opmerkingen:

 1. Lijkt me heerlijk! Vooral die geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben fan van Kneipp én pompelmoes! Ideale combinatie als je het mij vraagt;)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt erg zomers ! De sticker vind ik wel heel grappig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke blog! PS. We hebben je via mail (check junkmail) een uitnodiging gestuurd voor een leuke Bloggers Meet! Hope to see you there! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm lijkt me heerlijk. Wat een vrolijke verpakking voor een Kneipp product!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm de geuren lijken mij alleen al hemels!! Ik moet Kneipp eigenlijk weer eens proberen, van hun badolie was ik zowieso fan maar voor onder de douche lijkt me ook niet verkeerd. ps.In je tweede zinnetje is de "t" van denk"t" weggevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mmm ik kan het mij zo al voorstellen! Ben niet superfan van Kneipp maar heb hier ook nog enkele zaken liggen om te testen. Ik zou ook voor een bodylotion gaan mocht die in het gamma zitten :) mss moet je het idee eens doorgeven? ;-D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram