maandag 8 oktober 2012

Guilty pleasures & kleine kantjes, deel twee!

Ik ging onlangs door enkele van mijn oude artikeltjes en ik las de 'Wijvenweek' blogjes nog eens! Ik vond het toen zo leuk om te doen, en vind ze nog steeds heel leuk om lezen!
Eén van mijn favorieten, Guilty pleasures & kleine kantjes, waarbij we enkele zaken moesten delen die je gewoon voor jezelf houdt, terwijl ze eigenlijk niet zo erg zijn, en waarbij mensen waarschijnlijk zouden reageren met 'allez, ik heb dat ook' of 'kind toch, daar moet ge toch niet mee inzitten'.

En inderdaad, de reacties waren toen zo leuk om te lezen en ik was blij dat ik niet alleen was ;).
Dus ik dacht, tijd voor een Part Two!!
Here you go:
Op tijd komen is één van mijn zwakke punten, ik ben meestal juist gepast op tijd of nét een beetje te laat. Als er iets te doen is, zeggen mijn vriendinnen soms dat het vroeger begint dan het normaal is (for fun, ok maar ik weet het er wel mee), of als ik dan eens op tijd ben, krijg ik de reactie 'amai, je bent er al'.

Ik heb een bad in huis, zelfs een heel mooi, op pootjes, maar ik ga er bijna nooit in! Ik ben een echt douche-mens. Ik kan er soms een half uur onderstaan, of zelf zitten :p En in de winter het liefst een hele warme, totdat mijn voeten rood zien :)

Ik heb regelmatig een uur middagpauze op mijn werk. Dan maak ik bijna altijd van de gelegenheid gebruik om snel eens te gaan shoppen! Je kan op een klein uurtje tijd best veel geld opdoen ;)

Ik ben een echte koukleum! Ik zit momenteel al in de zetel met een deken en trui (ja, en de verwarming staat al op). Vooral aan mijn voeten heb ik het zo snel kou, en met koude voeten kan ik echt niet slapen! Ik slaap dan ook regelmatig met mijn kousen aan.

Het is oktober, maar ik eigenlijk heb ik heel veel zin, en inspiratie, om aan mijn kerstlijstjes te beginnen! 
Ik steek de schuld op al die mooie kerst-persberichten die ik al mag ontvangen... ik kan al niet meer wachten!!

Zo, dit was het voor nu! Misschien volgt er ooit nog een derde deel ;)
herken je jezelf ergens in, of waar ben jij schuldig aan? Let me know!
Petra x

foto's: weheartit.com

21 opmerkingen:

 1. hihi grappig! ik ben ook altijd net op tijd of iets te laat... ik begin altijd te laat met mijn kleren kiezen/make up/haar..., ik ben ook een koukleum en je zou me soms eens in bed moeten zien kruipen als het echt vriest! en veel geld uitgeven op korte tijd,dat kan ik ook. ik zal es denken wat ik zoal nog doe :-) Ik kijk al uit naar part 3 :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met Kerstlijstjes ben ik nu ook al bezig. Als ik in een winkel kom denk: "dat en dat zou ik kunnen vragen voor Kerstmis" :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik slaap ook regelmatig met sokken aan xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n fijne post!
  Bij mij is het ook vooral teveel geld uitgeven op korte tijd en heeeeeel lang (en warm) douchen haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha ik ben schuldig aan alles hetzelfde!! Maar voor de koude voetjes helpt een waterbed enorm!
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben stiekem ook al bezig met kerstlijstje! En ik ben ook een echte koukleum. Vriendlief loopt nog rond in short en t-shirt en ik heb 2 truien en een fleecedeken rondhangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb thuis ook een prachtig, luxueus bad staan, maar neem ALTIJD de douche. Als ik een bad neem is het meestal omdat mijn moeder denkt dat ze mij op die manier een plezier doet wanneer ik ziek ben (en ik mij vervolgens verplicht voel om haar waanbeeld in stand te houden)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Enkele dingen zijn zeker herkenbaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hihi, leuke post ! Ik kan er mezelf wel in herkennen. En idd, op een uur tijd kan je véél geld op doen :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Koukleum over here! Maar daar kan ik eigenlijk niets aan doen :) In elk geval, ik heb twee paar van die dikke slaapsokken (inclusief kerstprintjes) en die draag ik dus bijna heel het jaar door. Lekker warm en comfy!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahhhh die wishlist-...en! 't Is erg! Ik krijg ook al de kriebels terwijl ik het er helemaal niet mee eens ben dat de winter eraan komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik moet me ook meestal haasten om ergens op tijd te komen, vertrek soms te laat. Als mijn voeten ijsklompjes zijn , hou ik ook kousen aan om te gaan slapen. Douchen is ook mijn favoriet, in bad ga ik misschien 3 keer per jaar!
  Heb nog géén zin in kerstshoppen of lijstjes aanleggen, maar ben wel dol op herfst en winter!! Love it! Zo gezellig binnen bij het haardvuur terwijl het buiten waait,regent, sneeuwt en koud is. En ben dol op winterkledij. Haal die laarzen, dikke truien en sjaals maar uit de kast!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Definitely de kerstlijstjes, wat een mooie dingen zijn er al! :-)
  Leuk dat je deze post nog eens doet!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb ook een heel mooi en ruim bad, maar je zal me er nooit in vinden. Ik hou ook echt van douchen en als ik even niet opletten sta of zit ik inderdaad een halfuur onder de douche. Ook ben ik een enorme koukleum en slaap ik soms met mijn sokken aan. En als laatst kan ik ook niet wachten tot ik mijn kerstlijstjes mag maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha wat herkenbaar! Ik ben ook echt een koukleum, inclusief sokken, trui en dekentje:p Verder is de douche ook m'n beste vriend en kan ik ook een onwijs bedrag uitgeven tijdens het shoppen op slechts een uurtje tijd..talent? uhum:p Liefs xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. I love this article <3 Hihi!
  Heerlijk om dingen op te biechten, ghehe. En ik heb ook NU al zin in kerst <3

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Samen koukleumen! Ik zit nu lekker in een dekentje gewikkeld achter mijn laptop xD

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een super leuke artiekel!!!!!

  Dat van op tijd komen...bij is dat NET hetzelfde. Vroeger was ik ALTIJD op tijd, maar de laatste jaren altijd net niet! en al is op iemand anders moet rekenen.... zoals mijn man... dan ben ik NOOIT op tijd hahaha

  Ik heb geen bad... ik douch ook heel graag en lang... als het dan koud is, dan wil ik er gewoon niet uit!!!!!! en jaja, ik heb dan ook graag wat warmer water tot mijn voeten rood zien :-p

  Je hebt een foto geplaatst met de 'the little voices tell me to go shopping' that's EXACTLY what happens with me!!!!! daar steek ik de schuld op. i luuuuuuuuuuuve shopping en vind nu mijn twee naar school gaan sinds deze schooljaar, heb ik veel meer tijd voor dit. joepieeeeeeeee. ik heb een gemakkelijke verbinding met de trein en kom dan net voor dat de school gedaan is naar de school. School is net aan het station, ho handy is that :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik ben ook echt een kouklem! Zodra het buiten geen 20 graden meer is, zou ik al met dikke wollen sokken en een fleecedekentje in de zetel kruipen :-) Dus wat dat betreft lijken we op elkaar. Al ben ik wel veel meer een badmadam dan een douchemens :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. hihi leuk om te lezen!
  die van de douche herken ik ook!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake