zondag 14 oktober 2012

Random pics: Candles, sweaters and cupcakes

Het is alweer zondagavond! Hopelijk hebben jullie genoten van het weekend. Hier was het druk, zaterdagmiddag hadden we hier een pre-5th-birthday-party, en vandaag mocht ik grotendeels van mijn zondag opofferen aan het stemlokaal. Er waren verkiezingen in België en ik had de eer om te mogen bijzitten, en dat was van 7u30 (véél te vroeg toch voor een zondag) tot 14u! Not happy at all!! Mijn hand doet nog pijn van alle stempels te zetten...
Maar daarna ging ik voor een gezellige herfstige zondagnamiddag in huis!
De herfst is nu echt voelbaar aanwezig, en dat zie je ook aan mijn foto's, kaarsjes, sjaals, dikke truien en natuurlijk taartjes!!

Sneller donker, dus hier gaan 's avonds vaak de kaarsjes aan :)


Voor-Na
Sjaal-weer, dus tijd om ze eens te herorganiseren ;)

Glitter-cupcakes!

Lovely sunset

De nieuwe Mentos Gum, 2 smaken in 1 pakje, superhandig!!

De kiwi-bes: voor het eerst geproefd, en best lekker!

Souveniertje van ons tripje naar Disneyland aan mijn ijskast, deze mooie magneet!

Een vlecht en een kraagje :)

De laatste restjes 'zomer' in de douche, met deze coconut bubble wash <3

Schattig potje van de oma gekregen op hun 55e huwelijksverjaardag!

Deze zijn superlekker!!

Steve Madden geurkaars is er helemaal door... Jammer, want ze rook superlekker!

Me and my man <3

Mmmm, marsepein-bollekes! Dit potje bleef niet lang vol ;)

Klaar voor de koude met enkele nieuwe pulls... 
Al merk ik dat ik precies nogal in hetzelfde kleurenpalet blijf hangen!

Cheesecake on sunday

Fall-outfit: leather, jeans, birds & blue shoes

Dinsdag vieren we de verjaardag van the little guy! Dit weekend vierden we al een eerste feestje, 
dus gingen we zaterdagmorgen aan de slag in de keuken :)

Zo, dit was het voor vandaag! Hopelijk vonden jullie het leuk om zien!
Petra x

28 opmerkingen:

 1. Leuke foto van jullie twee, supertoffe magneet en die choco moooo's zien er superlekker uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super! ik moest ook bijzitten en dan hossen naar de beurs om nog es paar uur af te zien, maar ik klaag niet, alles voor de job hé ;-) Leuke foto's. Mooie nieuwe truien! van waar komen ze? en die papiertjes van spiderman? daar zou mijn klein spookje ook wel leuk vinden; waar vind ik die?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke foto's :) dat potje van je oma is prachtig! lijkt me ideaal om juwelen in te bewaren. proficiat aan Noah :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Altijd fijn om op die manier een sneakpeek in iemands leven te krijgen :) Van waar komen je truien? Ze zijn allemaal erg mooi! Telkens als ik foto's zie van jouw baksels kriebelt het om er zelf eens in te vliegen, dat moet ik dringend eens gaan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie foto van je man en jou! Mooi koppel:D Ben trouwens jaloers op je collectie sjaals:D Thanks for sharing the pics:) xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al dat lekker eten weer :) Ik ben best benieuwd naar die kiwibes !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! En die cupcakes en cheesecake, jumm!!
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Goeiemorgen Petra,
  Wat heb je weer leuk foto's gemaakt! en wat heb je veel gave sjaals :D en heeeeerlijke dingetjes gemaakt.. moet toch een keer jou kant op komen geloof ik want al zeg je dan dat je cupcakes niet zo mooi zijn als die van mij, volgens mij zijn ze in ieder geval wel net zo lekker <3

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die glitter cupcakes, my god :D Te schattig!
  Leuke foto's :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ooooooh die cheesecake, die ziet er echt heel erg lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hmmm, zoveel lekkers! :-) Mooie foto's allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's weer ! En al die lekkere dingen .. hmm !

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke foto's! Die koekjes van Milka zien er super lekker uit en natuurlijk ook de cheesecake en marsepein is altijd goed! :D Die pullen die je gekocht hebt zien er mooi uit! Ben benieuwd naar een outfit ermee :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke foto's weer! Heb mijn sjaals ook eens in een doos georganiseerd want mijn kapstok begon overladen te zijn :-P Maar jouw organisatie ziet er nog 10x beter uit.. Moet weer aan de slag ;-P
  Wens Noah een hele gelukkige verjaardag morgen, party time!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het was er weer voor afgelopen weekend, om je kleerkast te reorganiseren en te bakken, ik ben niet verder gekomen, dan kleerkast uitmesten, koelkasten uitwassen en soep maken,......nochtans vind ik je truien mooi, ondanks hetzelfde kleurenpalet,........ik lijk maar niet mijn ideale trui te vinden :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Malika Bihimeden15 oktober 2012 om 20:09

  Die koekjes van Milka wil ik ook al lang eens proberen, maar ik vrees dat ik er niet meer vanaf kan blijven eens ze in huis zijn.
  Hier is het trouwens ook weer kaarsjestijd, alhoewel het meestal mijn man is die er aan denkt om ze aan te steken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ooh wauw wat een boel sjaals heb jij en je truien zien er zo leuk uit! Tuurlijk cupcakes =] echt supergave spidermanvormpjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Weer een reeks superleuke foto's! Ik ben fan van dat theelichthoudertje rechtsboven en superleuke herfstoutfit! Proficiat en succes met de verjaardag van je kleine prins morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Die truien zien er allemaal mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Toen ik die foto van je sjaals zag was mijn eerste reactie 'WTF??' Man! Jij hebt echt veel sjaals! Ik moet dringend gaan sjaal shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Super leuke foto's! Je hebt altijd van die originele-speciale snacks he... echt tof!

  Ik heb ook overlade-super veel-sjaals en heb ze enkele maanden geleden georganiseerd, oei, een jaar terug is dat nu al...wat vliegt het jaar toch snel voorbij!!!!!!

  ik ben normaal een cote d'or fan, maar tegenwoordig koop ik ook meer Milka chocolade... zijn ook super lekker :-)

  telkens ik een foto van je cupcakjes zie, heb ik zin om op mijn scherm te bijten!!! hahahaha

  Last but not least, ik heb vorig jaar mogen bijzetelen als bijzitter voor de verkiezingen. Ik vond het best leuk! De verkiezingen begonnen om 8 uur, dus we moesten wat vroeger komen voor de uitleg en duurden tot 3 uur in de middag.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuke piccs! heerlijk om weer de kaarsjes aan te doen savond!! en die magneet is leeuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Alsnog gefeliciteerd met Noah!! Wat gaat de tijd toch ontzettend hard.. alweer 5 jaartjes!! Suu-per leuke foto's meid! Zo leuk om een kijkje in jouw leven te hebben. De cupcakes zien er zo heerlijk uit en wat een mooie foto met je man. Jullie zijn een mooi setje! Ik zie die magneet van Disney.. daar ga ik zeker ook voor kijken straks (nog ff!!) ben gek op dit soort dingetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Leuke foto's! Marsepeinbolletjes vind ik heel erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram