woensdag 18 september 2013

Winactie: Maak kans op 1 van de 5 Lay's smaakpakketten!

Deze winactie is afgelopen, de winnaars hebben een mailtje gekregen!

Jullie hebben het waarschijnlijk al gehoord/gelezen/geproefd? Lay's kwam alweer met een nieuwe Maak Je Smaak-actie (waarbij in 2011 de Bicky Crisp uitgekozen werd als winnaar).
Nu zijn de drie finalisten bekend, en is het aan het grote publiek om er één winnaar uit te kiezen.
De nieuwe smaken zijn New York Hotdog, Cocktail Andaluz en Honey Glazed BBQ Ribs en zijn van 10 september tot 1 december 2013 te koop in de winkel.

MAAR... wil jij graag een smaakpakket winnen zodat je de drie smaken al eens kan uitproberen alvorens te gaan stemmen? Dan zit je hier goed!
Samen met Lay's mag ik namelijk 5 smaakpakketten weggeven aan de lezers van Sprinkles on a Cupcake, lees dus snel verder!

Wat moet je doen om kans te maken?
Stuur een mailtje naar petra@sprinklesonacupcake.com en laat mij weten welke smaak je denkt dat jouw favoriet gaat zijn, en waarom?

Niet verplicht, maar zorgt voor een extra winkans (vermeld dit ook in je mailtje):
- Volg Sprinkles on a Cupcake via facebook, twitter, instagram en/of bloglovin
- Volg de Lay's facebookpagina
- Deel deze actie of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op een Lay's smaakpakket: http://tiny.cc/3mcm3w'

Deze winactie loopt t.e.m. 24 september 2013, middernacht en is enkel geldig voor Belgische deelnemers. De winnaars worden random gekozen en via email gecontacteerd. Succes, en smakelijk!

Mijn favoriet? De Cocktail Andaluz vind ik echt heel lekker! Hoewel zijn geduchte concurrent wel eens de Honey Glazed BBQ Ribs zou kunnen zijn, want die staat bij vele mensen toch op de eerste plaats.
Stemmen kan je trouwens hier, maar dat kan je misschien doen nadat je ze geproefd hebt, dus waag zeker je kans zou ik zeggen!
Petra x

8 opmerkingen:

 1. ahja, ik doe nog een keer mee si :-) Voor mij de bbq denk ik, ben benieuwd! Ik vroeg me af of ik iets gemist heb, is er al een winnares geloot voor zon' corset? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey, ja hoor! Toen de winactie is afgelopen heeft de winnaar een mailtje gekregen en dan ook een Corset besteld! Had ik dat niet via Facebook gedeeld... Weet het niet zeker, is toch al even geleden, maar normaal let ik er wel op om dat te delen...

   Verwijderen
 2. ik ga mee doen ga je meteen een mailtje sturen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga passen maar ben wel benieuwd welke smaak er als favoriet gaat uitkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik volg jou al een tijdje op alle sociale media en ook op de 'like-button' bij Lays had ik al een hele poos geleden geklikt. Die tweet komt eraan. Ik ben heel benieuwd naar de smaken. Ik vermoed dat eveneens cocktail ndaluz mijn favoriet zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doe mij maar cocktail andaluz! :-) Mailtje is onderweg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah spannend, ik wil ook graag thuis chips-jury spelen dus ik doe mee!
  *natlie_v@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram