Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gezichtsreiniging met Caudalie

Je gelaat reinigen, het is zo belangrijk! Mij ga je zeker niet betrappen dat ik eens een dagje oversla, al wissel ik wel af en toe eens af van producten! Voor het moment ben ik helemaal fan van de Caudalie reinigingsproducten, namelijk deze zachte reinigingsmelk en het reinigingsschuim.♦ Caudalie Lait Démaquillant Douceur
Deze zachte reinigingsmelk ik geschikt om het gezicht en de ogen te ontschminken. Is ook perfect voor gevoelige huidtypes, want hij is namelijk getest onder dermatologische en oogheelkundige controle.
Hij bestaat uit zachte amandel en korenbloem, perfect om de huid zuiver en zacht te houden!

's Morgens of 's avonds te gebruiken met een wattenschijfje, met of zonder spoelen. Ik gebruik hem enkel 's avonds, gewoon om mijn make-up eraf te halen. Daarna reinig ik altijd met het reinigingschuim!
Het is een heel fijne formule die heerlijk ruikt en zacht aanvoelt!

♦ Caudalie Mousse Nettoyante Fleur de Vigne
Dit product is een kristalachtige lotion die veranderd in een luchtige mousse als zachte reiniging voor het gelaat. Het is een product zonder zeep en hij respecteert het natuurlijk evenwicht van de huid, waardoor die opnieuw stralend en zacht wordt. Geschikt voor all huidtypes, ook de gevoelige huid!
Bevat de heerlijke ingrediënten van druiven en salie.

's Morgens en 's avonds te gebruiken op een vochtige huid. Niet schudden, gewoon een paar pompjes in je hand en dan aanbrengen op het gezicht. Achteraf spoelen met water. Hij ruikt heerlijk fris en natuurlijk, mijn huid voelt proper en verfrist, en voelt ook zacht aan.

Heel fijne producten en ze zien er ook mooi uit, ik ben echt fan van het merk Caudalie, net als deze behoort ook de Eau de Beauté nog steeds tot mijn dagelijkse routine.
Wat denken jullie ervan?
Petra x

Caudalie zachte reinigingsmelk - 200ml - €15.84
Caudalie reinigingschuim - 150ml - €15.85
(ook verkrijgbaar in kleinere verpakkingen)
Verkrijgbaar bij oa. de apotheek, iU, Newpharma, ...