Mogelijk gemaakt door Blogger.

Gifts from overseas!

Je zou misschien soms denken dat bloggers eigenlijk concurrenten zijn, maar niets is minder waar! Ik vind het zelf leuk blogs te bezoeken en ook mensen achter de blog in het echt te leren kennen. Zo heb ik al heel wat nieuwe vriendinnen gemaakt. En dat gaat dan niet enkel over elkaars blog lezen, maar ook gewoon eens berichtjes of mailtjes sturen om te vragen hoe het gaat, eens gezellig afspreken voor koffie/taart/shopping, samen events bezoeken wat het dan ook gezellig maakt in de auto, producten opsturen omdat die beter bij de andere persoon passen of gewoon een tweet krijgen als ze bv. iets met cupcakes in de winkel tegenkomen en daarmee aan mij moesten denken! Superlief!
Maar blijkbaar wordt er ook aan de andere kant van de wereld aan mij gedacht, want deze zomer ging Hanne van Snow White Glamour naar Thailand, en Liesbeth van Candy and Treats ging op roadtrip door Amerika, en ze brachten voor mij alle twee superleuke cadeautjes mee! Thank you!!!Van Hanne kreeg ik drie facial masks, die zijn heel populair in Azië! Ik moet ze nog steeds eens uitproberen, maar ik ben alvast heel benieuwd!

Hanne kent mij blijkbaar al heel goed, want ze ging ook voor schattige verpakkingen, roze kleurtjes en cupcakes!! Zo is het 'appel-popje' een schattige lipgloss, ging ze voor een roze 'color' versie van de Baby Lips van Maybelline en kreeg ik een superleuke nagellakje met cupcake-dop, in een mooie paarse kleur!

Als laatste een cupcake-blush in een superleuke retro- en pop-up-verpakking. Ook op het doosje van de blush zelf staan taartjes en cupcakes. De blush bestaat uit twee kleurtjes, in roze-koraaltinten. Love it!!

Aan Liesbeth had ik gevraagd voor ze vertrok eens een kijkje voor me te nemen voor een Secret deodorant en de Vanilla Cupcake Anti-Bacterial Hand Gel. Ze bracht ze voor me mee als geschenkje, samen met nog andere leuke spulletjes!
Over de Anti-Bacterial Hand Gel van Bath & Bodyworks had ik al zoveel gelezen dat ik heel benieuwd was. Nu heb ik een setje van vijf heerlijke geuren: Smart Cookie, Midnight Pomegranade, Vanilla Cupcake, Crimson Plum & Island Nectar.

Ook over de Secret deodorant had ik al veel goeds gehoord. Ze bracht me de Ooh-la-la Lavender geur mee, die heerlijk ruikt!

Daarnaast een Chapstick in Classic Spearmint! Komt altijd van pas want ik smeer het hele jaar door lippenbalsem, en sinds ik de Cherry Chapstick van London meebracht, ben ik helemaal verslaafd aan het merk!

Als laatste een superleuke Doughnut Decorating Kit van Krispy Kreme Doughnuts (die superlekker zijn, zo ooit een dozijn gekocht tijdens een US tripje), dus dat komt hier zeker wel eens van pas!

Dankjewel sweets girls, ik ben er heel blij mee!!
Wat denken jullie van deze leuke spulletjes?
Petra x