Mogelijk gemaakt door Blogger.

Sally Hansen Fuzzy Coats

Een nagellak met de naam Fuzzy Coat, waarvan de roze versie eruit ziet als suikerspin-in-een-potje, daar was ik superbenieuwd naar!
Het gaat over de Fuzzy Coat Textured Nail Color van Sally Hansen, met een nieuwe vezeltextuur formule voor unieke nagels.
Verkrijgbaar in acht verschillende tinten, waarvan ik de roze, Wool Lite, en de zwarte, Tweedy, uittestte!Sally Hansen werd geïnspireerd door de krachtige structuurthema's die te zien waren in de laatste catwalkshows, en ontwikkelde daardoor een nieuwe en exclusieve nagellakformule.
De lakjes zorgen voor een verrassend en speciaal effect op je nagels, zodat ze echt opvallen!
Het lijkt alsof je nagels allemaal stofvezeltjes bevatten, maar dan wel leuke en kleurrijke.
Ze zorgen voor een reliëf op je nagels, en door de vezelachtige structuur ontstaat er ook een matte finish.

Je kan ze alleen aanbrengen, of als toplaag onder een ander kleurtje. Als je ze alleen aanbrengt heb je wel wat laagjes nodig om je nagel mooi te vullen. Maar verder brengt het wel makkelijk aan, droogt het snel op en het blijft heel lang houden.
De vezeltjes plaatsen zich niet altijd daar waar jij ze precies wilt hebben, maar je kan ze in het begin nog makkelijk naar een andere richting verplaatsen met het borsteltje.
Het verwijderen van de lak, wel dat gaat niet zo vlot. Denk maar aan glitternagellak, maar dan nog erger.
Maar toch, het geeft een leuk en apart resultaat, dus het is het wel waard!

Mijn favoriet van de twee is de Wool Lite, licht roze sliertjes gecombineerd met witte. Ik bracht hem op mijn nagels aan zonder een kleurtje onder, maar ik was ook benieuwd naar het resultaat op een andere kleur, dus ik probeerde het op een nagelwiel ook eens met wit, lichtroze, fushia en lila als onderlak, en ik vind het ook superleuk!

Het tweede lakje is Tweedy, daar zie je zwarte en witte sliertjes bij elkaar. Door de zwarte kleur vind ik dit lakje best goed dekkend. Ook hier probeerde ik ze op mijn nagels zonder kleurtje onder, maar op het nagelwiel deed ik ze over wit, zwart en muntgroen.

Wat denken jullie van deze Fuzzy Coat lakjes? En hoe zouden jullie ze aanbrengen?
Petra x

Sally Hansen Fuzzy Coat - €11.99
Vanaf augustus 2013 exclusief verkrijgbaar bij Planet Parfum