Mogelijk gemaakt door Blogger.

Yves Rocher Tradition de Hammam

Yves Rocher heeft er sinds kort een nieuwe lijn bij, Tradition de Hammam, waarbij ze arganolie en essentiële oranjebloesemolie, beide afkomstig uit biologische teelt, uit Marokko geselecteerd hebben!
Oranjebloesem is één van mijn favoriete geuren, sinds mijn vakantie in Marrakech ben ik helemaal fan van die geur! Ik was dan ook heel benieuwd naar deze productlijn!
Hij bestaat uit een zestal heerlijke producten, waarbij ik de Oriëntaalse douchemelk en de peeling uitprobeerde.♦ Tradition de Hammam Oriëntaalse Douchemelk
Arganolie staat ervoor gekend heel voedend te zijn voor de huid, samen met de ontspannende werking van oranjebloesemolie zorgt dit dus voor een heerlijke douche en een zachte huid! De melkachtige samenstelling laat een zijdezacht laagje achter op de huid.
De formule bevat geen parabenen en bestaat voor meer dan 98% uit natuurlijke bestanddelen!

Deze douchegel is echt heerlijk, écht!! Oranjebloesem is mijn favoriete geur, en deze ruikt er hélemaal naar! Het neemt me zo weer mee op vakantie en dat werkt inderdaad heel ontspannend!
Het is heel aangenaam om je te douchen zo, al blijft de geur jammer genoeg niet zo heel lang hangen op de huid achteraf!

♦ Tradition de Hammam Oriëntaalse Peeling
Een peeling met de combinatie van biologische arganolie en zachte Marokkaanse klei, die heel intensief werkt dankzij de gemalen arganpitten die erin verwerkt zijn.
Resultaat: een perfect gereinigde huid die achteraf heel zacht aanvoelt!

Een flinke laag aanbrengen op de vochtige huid, goed inmasseren en daarna afspoelen met water!
Het product is redelijk lopend, dus opletten bij het aanbrengen. Ik ben sowieso fan van een grove scrub, waarvan je goed voelt dat hij zijn werk doet, deze is perfect!
Mijn huid is heel erg zacht en glad, en ruikt ook lekker dankzij het subtiele parfum! Al heb ik liever de oranjebloesem, deze mag er zeker ook zijn! Een hele warme geur, die achteraf wel nog heel aanwezig is!

Wat denken jullie van deze producten? Hebben jullie ook zo'n bepaalde geuren die je terugbrengen naar een vakantiebestemming?
Petra x

Yves Rocher - Tradition de Hammam
Douchemelk - 200ml - €5
Peeling - 150ml - €11.45
Verkrijgbaar in de Yves Rocher verkooppunten of op yves-rocher.be