Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Vernis Mystic Magnetics

Herfstweer vraagt voor herfstlakjes! En vandaag toon ik jullie graag het allereerste magnetische lakje van Dior speciaal voor de herstcollectie Mystic Metallics, de Dior Vernis Mystic Magnetics.
De nagellak komt met een magneetje, wat de nagels voorziet van een uniek motief, kijk eens eventjes mee:Het Mystic Magnetics lakje is een donkergrijze-blauwe kleur. Een heel mooie kleur, en vooral in het zonlicht komt de schittering van de metallic heel mooi uit!
Het lakje en de magneet komen in een mooi setje.

De bedoeling is dat je eerst een laagje nagellak aanbrengt op de nagels en laat drogen. Daarna breng je een tweede laag aan op één nagel, waarbij je dan de magneet twee minuten erboven houdt. Niet echt makkelijk want je probeert de magneet zo dicht mogelijk bij de nagel te houden, maar je ziet eigenlijk niet hoever je al zit. Ik heb één keer mijn nagel geraakt, maar dat was gelukkig niet zo heel opvallend. En zo ga je verder tot al je nagels gedaan zijn.

Ik vind de kleur van de nagellak heel erg mooi, ook zonder het effect van de magneet. Het enige wat ik een beetje jammer vond, was de textuur van de lak, hij was heel dik wat het een beetje moeilijk maakte om hem mooi egaal aan te brengen. Maar als je hem zo aanbrengt, heb je met één laagje wel al meer dan dekking genoeg.
Het effect van de magneet vond ik leuk, maar niet zo heel opvallend.
Bovenaan zonder magneet-effect, schaduw- en zonlicht-foto
Onderaan mét magneet-effect, zonlicht- en schaduwfoto

Ook de rest van de collectie is heel erg mooi van kleuren. Heel wat metallic-kleuren voor de ogen zoals paars, blauw, zilver, bruin, kaki en roze. De lippen worden zacht gehouden en voor de wangen gaan ze voor koraal of roze. Vooral de ogen mogen dus opvallen, samen met de nagels. naast de Mystic Magnetics Vernis, is er ook Galaxie (zilverachtig roze) en Destin (paars brokaat).

Wat denken jullie van het speciale effect en de kleur van dit lakje?
Petra x

Dior Vernis Mystic Magnetics 802 - €28.90
Verkrijgbaar sinds begin september 2013 in de parfumerie