Mogelijk gemaakt door Blogger.

Random pics: Graffiti nails, Sunshine and Tom Cruise!

Vandaag terug een overzichtje van mijn leukste foto's!
Eerst en vooral wil ik toch graag eerst een beetje uitleggen waarom het hier de laatste tijd wat rustiger geworden is! Ik stond er nogal op bijna elke dag te updaten, maar tegenwoordig lukt me dat bijna niet meer! Ik doe mijn best, maar meestal zit er toch wel een dagje tussen! Het nieuwe schooljaar is dan ook begonnen, my little guy is gestart in het eerste leerjaar, wat toch iets meer planning en tijd vraagt, en daar wil ik toch voor 100% aandacht aan besteden!
Maar no worries, er staan leuke producten en artikels op jullie te wachten, en als er eens een dagje geen nieuw postje online staat, kunnen jullie nog eens een kijkje gaan nemen naar oudere artikels die je misschien gemist hebt!
Move over Tom Cruise ;)


Cherry & Bubbles, so yum!!

Nieuw bij Hema: Nail Art tools, ik moet er dringend eens mee aan de slag!

Nog meer nagelspulletjes die nog op de blog moeten verschijnen (buiten de Sally Hansen Fuzzy Coats & de Chanel Mysterious), de New Black lakjes en de Dior mogen jullie komende week zeker verwachten. 
Het aapje is trouwens een nagellakdroger, te vinden bij igadgets.be

Al helemaal klaar voor regenachtige dagen (liever niet natuurlijk), maar met deze leuke paraplu die ik cadeau kreeg, zie ik het iets meer zitten!


Geproefd bij McDonalds (wel in Nederland), de Joppieburger :p

Tijdens de laatste week van augustus gingen we eens langs in het Q Beach House in Oostende! 
The little guy wou dolgraag eens op de letters van op tv ;)

Met dit beeld gingen we dan ook terug naar huis! Bye bye beach!

De eerste mandarijntjes zijn er, en ze waren lekker! 

Vanaf nu vind je ons Astrid Bryan ook terug op kraslotjes! Ik won €3, beter dan niets, right!

Movie-night @ home kan niet zonder zoute popcorn bij mij!

Ik kocht de Graffiti Topper van de nieuwe Essence collectie 'Be Loud!' en vind het er supertof uitzien!

Onze zaterdagvoormiddag brachten we gisteren door in het ziekenhuis, er zijn leukere dingen dan dat! Mijn vriend heeft zijn voet gebroken, en ik had net dit superleuke DIY kussensloop thuis gekregen! De little guy, en ik, gingen aan de slag, perfect om een voet op te laten rusten! Verkrijgbaar bij Igadgets.be.

Ik sluit af met deze mooie foto die ik nam tijdens mijn ochtendritje naar het werk! 
I love a pretty sky, hopelijk krijgen we de zon volgende week ook nog veel te zien :)

Liefs,
Petra x