Mogelijk gemaakt door Blogger.

The New black: Original Ombré - Haze

Oh, de lakjes van The New Black! Ik had er al veel over gelezen en mooie swatches gezien, maar nu zijn ze eindelijk ook in België verkrijgbaar, namelijk via Bol.com.
The New Black heeft heel wat leuke nagellakproducten! Alle mogelijk kleurtjes, maar ook verschillende texturen en nailart producten, en dat allemaal in superleuke setjes.
Ik probeerde een setje Original Ombre uit in Haze.

De Ombré's bestaan uit één kleur aflopend van donker naar licht om het levendig te maken. Ze worden dan ook samen gebruikt, op elke nagel een ander kleurtje, om het ombré-effect weer te geven, maar je kan ze evengoed allemaal apart gebruiken!
Het Haze-setje bestaat uit vijf paarse nagellakjes: pale lilac, light purple, mauve cream, violet cream & aubergine shimmer.

Ik vond het effect superleuk, fun maar toch niet over-the-top! Door de overloop van licht naar donker vind ik het ook perfect bij elk seizoen passen.
Daarnaast zijn het ook hele fijne lakjes! Kleine, schattige miniflesjes, 4ml per nagellak, met een fijn borsteltje, dat heel makkelijk lakt!
De nagellak zelf is mooi glanzend en ook heel dekkend. Ik heb twee laagjes aangebracht, maar bij de drie lichtste kleuren was dit eigenlijk niet echt nodig. Vooral de laatste kleur had zeker een dubbele laag nodig, omdat het ook meer een blinkend lakje is.

Ik ben alvast fan, en kan niet wachten nog meer toffe producten van dit merk te gaan ontdekken!
Wat denken jullie van deze kleurtjes, en het effect?
Petra x

The New Black - Haze - €29.99
Verkrijgbaar via Bol.com